Hej alla!

Igår så var Anna här och hälsade på en stund, vi gick till affären där hon handlade lite grann. Sen gick vi hem igen och tjötade och kolla på tv. Sen kom Kent hem och vi var la hemma en halvtimme till, sen så kom Alex och hämtade oss och Anna åkte vidare.

Vi åkte hem till mamma och åt lite frukost och Alex bytte däck på bilen. Sen så kom han in och tjötade lite och sen så åkte han. Då såg jag att han hade ju bara bytt framdäck så han hade ju olika fälgar fram och bak! Såg lite roligt ut!!
Så tog vi pappas bil och åkte och skulle hämta upp Linda och Ida. Vi skulle till banken.

När dom hoppat in märkte jag och Kent att bilen luktade lite konstigt. Luktade bränt liksom. Men vi tänkte att det säkert inte var nån fara. Så vi åkte till banken och ställde oss i parkeringshuset. Jävlar vad det luktade när vi kom ut ur bilen, vi öppnade och kollade i motorhuven, men såg inget för det var för mörkt. Men när vi var färdiga så åkte vi till Möllan för Linda skulle ta ut pengar. Där kollade vi igen och det bara rök från motorn och det luktade inte bra! Så Kent snackade med pappa och vi åkte bort dit så han kunde kika, men han visste inte. Men han sa att vi skulle köra hem den och så skulle han ringa när han slutade jobbet så skulle vi köra till OKQ8. Men innan vi åkte hem åkte vi till ÖB och handlade lite.
Sen åkte vi hem till Linda.

Efter ca 1 timme ringde pappa så vi åkte till OKQ8, Linda och Ida tog Lindas bil för dom skulle göra nått först. Så när vi kom bort så väntade vi på pappa. Det visade sig att han redan varit där och kikat en 2-3 gånger om vi varit där. Hehe.
Iallafall så fick vi kommit in i bilhallen och hissat upp bilen och där stod vi länge och väl (Linda och Ida kom nånstans där också) och försökte lista ut var det var, pappa misstänkte oljetrycksgivaren. Men han ringde Kurtan (expert på SAAB i stort sett!) och frågade ändå och Kurtan sa att det säkert var så.

Så vi hissade ner bilen igen och pappa gick ut och betalade och jag skulle köra ut, då står det en tant där i vägen.. Men till slut kom vi ut. Då så åkte Linda och Ida hemåt och skulle kolla film för vi skulle åka bort med pappa till mekonomen och köpa en oljetrycksgivare. Men det var en beställningsvara så den kommer inte förräns imorn. Vi köpte iallafall olja så vi inte skulle köra på tom oljetank hem till mamma och pappa för vi fick ställa bilen. Det rök ur oljetanken när Kent hällde i olja så där var nog ganska tomt!

Iallafall, kom hem till mamma och pappa och så pratade vi lite med mamma. Pappa kom hem lite senare, han skulle handla lite. Där la vi Celine på rygg på golvet på en filt och tjoffs sa det så vände hon på sig! Va förvånad jag blev!! Men glad liksom!

Sen kom Linda och hämtade oss så hämtade vi upp Jenny och Linda slängde av oss hemma hos henne och så körde hon hem Ida. Ida bor i Edet! Så kom Linda hem och vi tjötade lite och spelade Wii och grejer, trevligt trevligt.

Idag så vaknade vi 07.20 och Celine skulle ha mat, sen låg vi och drog oss medans hon låg och grejade med fötterna, helt plötsligt har vi bajs i sängen, då har blöjan läckt... Jaja, bara till att byta lakan! Åker nog med mamma till Överby en sväng sen, hon ska dit och ta ut mediciner. Sen så går vi säkert till Linda lite.

Pratade med mamma nu och hon hämtar mig 10. Så jag tänkte diska lite kanske innan jag åker.

Förresten, i måndags var Kent så jätteduktig och städade lägenheten själv, jätte duktig var han! Han ska ha pris för bästa pojkvän tror jag!

Yeye, ska nog göra annat nu. Ha det gott!!!

P.s. Pappa har köpt ny motorcykel, en Virago 1100cc, så han har kört den, därför jag hade hans bil! D.s

Små Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0