Nytt år snart!

Nu är det snart nytt år! Tänk va fort tiden går.. Kommer fortfarande ihåg förra årets nyårs helg. Med Malin, Michael, Patrik och Robin. Det var ju nån som kände för att urinera i min mammas säng.. *Host* Robin *Host*
Haha som han skämdes! *Ler*
Och sen festen hemma. Den spårade ju tyvärr ur men det är inte mycket att göra åt. Vi hade trevligt så länge det var trevligt så att säga!

Imorn, den första blir min lilla flicka en vecka gammal! Nu drömmer hon nog nått konstigt för som hon grimaserar!

Ska hämta Alex, Sanna, H-K, Emma och lilla Iito sen i Sjuntorp.. Får väl se när det blir. Halv tolv sa jag, men det ville dom inte gå med på. Det förstår inte jag! Hehe.

Som ni ser har jag ändrat designen på bloggen, men den är inte riktigt färdig. Ska göra det när jag hinner imorn. Ska städa imorn hade jag tänkt mig. Vi har ju fått en megafin dammsugare av mamma och pappa och grejer! Gardiner också!

Imorn ska jag även skriva i min nya kalender vad jag Celine och pappa gör så att man har hennes första levnadsår uppskrivet. Då tänker folk att jaha, men du har ju din blogg? Jaha, säger jag då. Om den helt plötsligt raderas? Om internet förbjuds? Den du! Tänkte du inte på va!? Hehe.

Jaja, ska titta på "Hemsöborna" nu!

* Moj moj *

Men va i h-vete!

Jag kan inte ringa från min förbannade mobil! Jag kan ta emot samtal och allt men inte ringa från den! Den säger bara att samtalet tyvärr inte kan kopplas fram, var god kontakta kundservice. Men hur fan ska jag kunna kontakta kundservice när jag inte kan ringa från mobilen?! Okej, internet finns ju, men det är ju inte alltid man har det heller! Dom är inte så förbannat smarta ibland.. Jag har ju ingen hemtelefon liksom!

Fick ringa mamma från älsklingens mobil istället. Hon ringde upp imed att han har kontantkort. Pappa var tvungen att åka och jobba för det var tydligen kaos på jobbet. Men han skulle inte jobba så länge så skulle dom komma sen. Vi får väl se om vi hinner att åka till systemet sen, älsklingen ville ju ha lite granna till ikväll.

Sitter och tittar på Sällskapsresan 2 nu. Tänkte gå ut i köket och göra iordning en tallrik med flingor, jag är lite hungrig.

* Moj moj *

Tidig morgon

Sitter här nu och tittar på Erik och Mackan - Snygga och Smärta på datorn. Så jävla sköna grabbar alltså.

Jag är jättestolt över både mig och gummsan faktiskt! Stolt över mig för att jag har ammat varje gång hon vaknat inatt och stolt över Celine över att hon har varit så jämn i sin uppvakning! Kanske jag bara kan amma hädanefter! Prima prinskorv hade ju det vart liksom! Gav henne mjölk vid 23 ungefär. Sen vid två tiden vaknade hon och ville ha mat igen och sen vid halv fem tiden och så tjugo i åtta, så jättebra är det! När jag hade matat henne nu på morgonen så var hon klarvaken så jag gick upp, bytte blöja och gick ut i vardagsrummet.

Där satt pappa och kollade på film så hon fick va lite hos pappa så jag kunde gå på toa och lite så. Sen så satte jag ihop hennes babygym och la henne under den. Då insåg jag att hon är liiiiiite liten för den. Hehe, dumma mig. Men det gör ju inget, hon kan ju titta på grejorna, det tycker ju bebisar är intressant! Men där under ville hon inte ligga länge utan ville upp och ha lite mat till, hon fick kanske inte riktigt ordentligt med mat första gången. Sen så somnade hon sött i babysittern.

Så nu ligger pappa och dotter och sover sött.

Jag har en infektion i mitt långfinger så jag har jätteont! *Snyft*

(Min dotter grimaserar illa när hon sover)

Haha, dom sa precis på Erik och Mackan - Snygga och smärta att dom kunde konstatera att man inte kan sitta framför datorn och spela World of Warcraft och hoppas på att bli smal. Så det kan ni ju tänka på nästa gång ni som ska till dreamhack så hjälper det inte att tänka på att frita gisslan i CS eller vad man nu sitter och grubblar på, man kommer bli en tjockis iallafall.
Men hallå, min Kent då? Han spelar WoW och är smal som en sticka! Haha. Tror inte riktigt att den teorin stämmer!

Idag ska mamma och pappa komma hit en stund. Så ska mamma hjälpa mig att greja lite med tvätten. Så ska väl vi kanske åka en sväng till stan, älsklingen ville ha lite granna ikväll bara.

Nu ska jag titta på Erik och Mackan och vänta på att klockan ska gå.

* Moj moj *

 


Förresten

Nån som kan va hur gullig som helst att hjälpa mig med en bloggdesign gratis? Har lite ont om pengar nämligen och vill inte betala massa för det helst.. Känner mig snål, men jag får vara det när man har mellan sex och åtta tusen att leva på i månaden..

* Moj moj *

Kvällning

Sitter här och kollar lite på tv och tjötar lite med Jenny på msn. Funderar på om jag kanske ska börja lite smått på min förlossningsberättelse.. Den kommer nog bli ganska lång faktiskt.. Jag vet inte hur man räknar hur lång förlossningen är riktigt, men min mamma sa att det är antingen från det att vattnet går eller att värkarbetet startar. Så jag kan säga att jag hade ungefär en 70 timmar lång förlossning som då slutade med akut kejsarsnitt.

Men som sagt, den kommer så småningom. Skriver när jag orkar och när jag har tid över, vilket inte är så mycket.. Måste passa på att städa i lägenheten så fort Celine sover för det börjar se ut som skit.. Men men, jag bor här. Jag vill inte ha några klagomål på att det är stökigt om jag inte bett om det. Jag är (tyvärr) en stökig person, men ibland kan jag få ryck och städa. Och nu är perfekt att ha grejer att göra. För då får jag en paus från Celine och annat att tänka på medans jag plockar!

Ska titta lite på Scrubs och börja skriva så smått.

* Moj moj *

Hemma igen

Jaa, nu är vi hemma igen. Eller aa vi har ju vart det en stund men.

Fick tips på att frysa in bröstmjölken i istärningar sådära ni vet. Det är ju bara det att hon ska ju ha allt på en och samma gång. Hon äter ju som sjutton hästar! Så kan ju lika gärna frysa in alltihop på samma gång. Men tack så jättemycket för tipset!!

Sen sa jag att jag inte tänker lägga upp några bilder på Celine här, fick då en kommentar att det inte går att gå in på min sida på BDB. Kom på att det går inte om man inte är vän med mig. Så för er som inte har BDB till exempel eller liknande så lägger jag upp bilder på Celine här, men det blir ju liksom inte alla bilder utan bara några stycken. Kan ju inte lägga upp alla bilder jag tar på henne varje dag, då blir det lite mycket! Hehe.

Här kommer då ett par bilder på henne som jag tatt under dagarna, så många kommer det inte hädanefter!!


Första bilden på ögonstenen


Stolt pappa med sin efterlängtade dotter


Sover


Här är hon ett dygn gammal


Här har vi precis kommit in från promenaden, hon är lika utslagen som när vi gick


Här sover hon så sött.

Ne, ska nog väcka ängeln snart och mata henne tror jag.

* Moj moj *

Bloggdesign

Jag ska även byta bloggdesign tänkte jag när jag får lite tid över att pyssla med det!! Men det kommer så småningom!

* Moj moj *

Funkar inte

Vi tänkte ju som så att imed att Kent ändå hade vänt på dygnet så kunde han hjälpa mig ta hand om henne på natten. Men det var inte alls bra. Jag hade bättre behövt han nu på dagen. Jag blir ju jättelåst annars.. Hon somnar ju ingen annanstans än i mitt knä.. Och jag kan ju inte natta henne i mitt knä hela tiden för då får jag ju ingen tid över.. Ne, Kent får allt ta och vända rätt dygnet igen!

Nu har äntligen Celine somnat.. Efter lite gnäll och hicka och så.. Jesus. Skulle behöva gå till affären med och köpa mer nappflaskor. Jag har bara två och det räcker inte långt när man pumpar och ger ersättning. Ja ja, ska väcka Kent snart tänkte jag så han kan gå med ifall jag inte orkar eller om hon vaknar och vill bli buren..

Bara så ni vet så kommer det nog inte komma några bilder här på henne så mycket, utan dom som vill kan bli vän med mig på Bilddagboken istället så får ni titta där! Micizzle heter jag.

* Moj moj *

Mjaa

Idag är min älskade snoris Celine 5 dagar! Folk tycker tiden går snabbt med bebis. Hmpf jag tycker den går långsamt, men jag ska väl inte klaga då antagligen, det kan ju va för att jag låg så många dagar på sjukhuset också.. Då gick tiden LÅNGSAMT kan jag säga.. Satt ju och löste korsord dagarna i ända..

Iallafall så sover ängeln nu, ska väcka henne om en halvtimma ungefär om hon inte har vaknat själv för att mata henne. Det går inte alls med amningen, har alldeles för ont i tuttarna, men det gör inte så mycket att jag får pumpa så länge hon får bröstmjölken!

Hehe, älsklingen ligger och sover i soffan! Han fick inte plats i sängen stackarn för där sover Celine! Hon vill verkligen inte sova i spjälsängen!

Nu vaknar hon, skriver sen!

* Moj moj *

Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma, efter många dagar på sjukhuset och en 70 timmar lång förlossning som slutade i kejsarsnitt..

Celine Noré
Född: den 25 december kl. 03.30
Vikt: 3900g
Längd: 53cm



(Klickbar bild)

* Moj moj *



Nehepp

Var inne, blev kopplad till CTG apparaten och ingenting hände! Inte den minsta värk! Sen så reste jag på mig och då satte det igång direkt! Men jag är iallafall öppen 2,5 cm så det lär ju bli i dagarna iallafall, och med min tur blir det väl på Julafton..

BLÄ!

* Moj moj *

Pratat med förlossningen

Nu har jag pratat med förlossningen också och dom sa att dom helst ville att det skulle va tätare emellan värkarna innan man kom in, så det är ju bara att vänta på det då! Mamma är på väg hit också. Herregud, hon och Sanna är nog mer uppe i varv än vad jag är. Fast jag märkte att jag var lite nervös när jag pratade med älsklingen och sa att vi åker nog in sen! Hehe. Pratade ganska fort!

Hoppas det inte har stannat av nu sen jag badade, då blir jag arg! Kanske bara att jag inte har märkt att jag har haft värkar för jag har duschat och torkat mig och smygit i sovrummet och grejer. Haha. Måste egentligen packa väskan med saker till mig. Bebisväskan är ju packad och redo. Det är bara lite kläder och småpryttlar till mig som ska med också!

Nej, nu ska jag sätta mig och titta på My Name Is Earl och vänta på att värkarna ska bli tätare!

* Moj moj *

Säg att det är sant!

Hej alla glada människor! Idag kanske det händer! Jag hoppas så det knakar i hela mig här! Fast ändå så är jag väldigt nervös på nått sätt. Nu ska det liksom igång (kanske). Ska jag ligga där med smärta som kommer att skära i kroppen liksom. Men gud, jag vet ju att det är värt det sen när bebisen är ute! Ååååh, om det här är falskt alarm vet jag inte vad jag gör!!

* Moj moj *

HOPPAS!

Jaa, nu sitter jag hemma i sängen och har lite ont. Har ju tagit tabletter så lite bättre har det ju blivit..

Kan ju säga att det blev inget tvättande idag. Mamma var så snäll och gjorde det åt mig istället, för jag har legat i deras vardagsrumssoffa med värkar hela dagen.. Åh vad illa jag har mått! Mår fortfarande lite illa, men jag är hungrig iallafall.. Har inte ätit så mycket idag nämligen.. Två-tre köttbullar och lite potatismos..

Nej, ska ta och koka lite te, och göra lite smörgåsar nu tror jag och sen titta på nån film..

* Moj moj *

Trött..

Jaa, idag så var jag och älsklingen hemma hos mamma och pappa då. När vi kom dit så var Alex och Sanna där och så spelade vi lite Yatzy och sen spelade vi kort. Så kom mamma hem. Hon klippte älsklingen då han började bli väldigt långhårig! Haha. Sen åt vi gott, pizza, MUMMA. Eller aa, jag åt kebabtallrik!

Efter det så hjälpte älsklingen pappa lite med datorn, sen så körde jag hem honom och så köpte jag cigaretter och dricka till mamma och pappa så åkte jag tillbaka till mamma och pappa igen. Då sjöng jag, pappa, Alex och Sanna SingStar. Hehhe det var skoj! Men vi vart ju lite småförkylda så det lät la sådär! *Fniss*

Sen vid halv tolv, kvart i tolv eller vad den nu var. Närmare tolv i allafall så åkte vi hemåt. Alex och Sanna i en bil och jag i pappas bil. Ska ju tillbaka imorn och tvätta. Det var ju tänkt att jag skulle gjort det idag, men det blev inte så! Så jag får göra det imorn! Sen vet jag inte om jag får ta med bilen hem igen då vi ska till MVC på måndag igen. *Hoppas inte*
Vill ju ha min bebis!

Nu ska jag nog ta och göra en smörgås eller två, för brödet ligger och luktar riktigt inbjudande här! Hehe.

* Moj moj *

Uscha

Jag har träningsvärk efter att jag tvättade igår! Shit! Skulle upp ur sängen förut och gå på toa, jag kom inte framåt! Det var rätt jobbigt faktiskt! Trodde jag skulle falla ihop i en hög! Tänkte att jag får la ringa pappa så får han komma med kryckor, men så kom jag på att jag har ju hans bil, ska han gå hit eller?! Han kunde ju ta sin motorcykel, hehe. Eller min motorcykel, den har stått ensam i garaget alldeles för länge nu..

Och hallå, vart är snön?? Det är 4 dagar kvar till julafton och ingen snö! Det SKA va snö på julafton, annars är det ju ingen riktig jul!

Och hallå, vart är min bebbe? Vill ju köra runt med min fina barnvagn juh! *Buhu*
Sparkar som fan gör den, men kommer ut gör den då inte! Har ju gått åtta dagar över tiden nu..

Sitter och väntar på att älsklingen ska gå in och duscha så vi kan åka hem till mamma och pappa och tvätta färdigt.. Och han ska klippa sig så han inte ser ut som en slufs på julafton! Haha.

Börjar tröttna rätt grymt på att höra han prata om det förbannade spelet med Ström alltså.. Och börjar tröttna ännu mer på våra grannar! MUSIKMUSIKMUSIK hela jävla dagen lång! Det är jobbigt i längden! Nån gång då och då, okej, men inte varenda eviga dag, hela dagarna! NEJTACK!

Nej, nu ska jag gå och läsa en skvätt tänkte jag!

* Moj moj *

Ojoj, halkigt!

När jag körde hem från mamma och pappa var det jäääättehalkigt! Jag var jätteförsiktig med gasen, men slirade ändå! Ujuj, ta det lungt alla ute på vägarna!

Ska åka tillbaka imorn och tvätta. Så ska mamma klippa Kent också. Hoppas han är glad nu, tvättade hans mjukiskläder det första jag gjorde.
Så imorn ska han duuuscha och sätta på sig sina nytvättade kläder! Hehe.

Måste få med mig min byrå hem hit också, annars har jag ingenstans att lägga alla kläder!!

* Moj moj *

Kvällning hemma hos mamma och pappa

Sitter hemma hos mamma och pappa nu vid deras dator. Håller på att tvätta. Rensade ur kläderna ur mitt gamla rum med då jag hade vääldigt lite hemma i lägenheten och behövde mer annars skulle jag behöva tvätta varannan dag typ. Det blev en del som jag fick ihop! *Ooops*
Ska nog inte klaga på att jag har lite kläder. Men det mesta är ju köpt nu för att jag ska ha några kläder som jag skulle kunna ha under graviditeten, alltså mest en massa tunikor och tröjor som inte sitter åt och långa t-shirtar och så.

Det är ju iallafall sex-sju maskiner jag kommer behöva köra TILL för att allt ska bli rent. Så det hinner jag ju inte göra ikväll.. Det är ca. en timme kvar tills den här maskinen är färdig. Då så slänger jag in en till. Sen så åker jag nog hemåt och så får jag komma tillbaka imorgon och tvätta igen. Hoppas inte mamma och pappa behöver duscha eller nått bara, för dom kommer inte in i badrummet, hehe. Har lagt mina tvätthögar precis innanför dörren! *Busig*

Längtar tills jag kan ha mina gamla kläder igen.. Alla mina baggyjeans och mina gamla skor och alla mina fina t-shirtar och skjortor och ÅÅÅÅH gud vad kläder jag vill kunna ha igen! Vill ha min gamla stil tillbaka.. Trivs inte alls i mjukisbyxor längre! Det är ju nått som jag vet jag inte kommer använda på ett braaaaa taaag efter att jag fått på mig mina gamla jeans!
Och mina Adidasskor som jag har saknat så! Liksom hur roligt är det att ens favvoskor är storlek 36 och man fick köpa ett par storlek 39 och dom knappt går på en.. BLÄSH! Och mina jackor, ujujuj! Den jackan som jag använde mest är för stor egentligen, nu sitter den astight i ärmarna till och med! Skoj, INTE DÅ!

Jaaa, nu märker ni hur FET jag har blivit och SNYGG jag inte känner mig alls!


* Moj moj *

Nu får det va nog!

Jag vill inte höra ett ord mer om den här bebisen förräns den har pluppat ut eller att jag för det på tal!

Har tröttnat på att alla ska fråga om den har kommit bla bla bla! Jag säger till! Ringer ni och man svarar i telefonen och det första ni frågar är: "Har den kommit än?" NEJ, då hade jag väl för fan inte svarat i telefon! Och jag har sagt till er flera gånger att jag hör av mig!

Till er som läser min blogg och inte känner mig gör det absolut inget om ni frågar, för jag kan ju liksom inte höra av mig till er på samma sätt! Så känn er inte påhoppade! Det är jättekul att det är andra som läser den och intresserar sig för mig och min bebis. Men alla mina kompisar! Det känns som att det enda ni tänker på är bebisen, JAG DÅ, betyder inte jag nått för er längre?!

Ett enda ord om bebisen och jag går under jorden kan jag säga. Jag kommer visas som offline på msn, svarar bara dom jag känner för, skriver inte mer i bloggen, jag skaffar kontantkort där bara familjen har mitt nummer. Bara för att få va Mia och inte "gravida tjejen"..

Så är det, sorry. Ni kanske tycker det är hårt, och att ni blir sura, det rör mig inte i ryggen kan jag säga! För just nu mår jag psykiskt dåligt över att ingen bryr sig om mig känns det som. Det enda ni tänker är bebis bebis bebis bebis bebis! Åååååh!

Det var allt jag ville säga.. Får se om jag är på humör för att skriva om min dag lite senare.. Just nu är jag bara pissed off..

* Moj moj *

Älsklingens födelsedag

Ja, kom ju hem sent igår som sagt. Var ju inte hemma förräns typ halv två. Stackars mamma som skulle upp och jobba dagen efter! Iallafall. När jag kom hem så fick älsklingen sin present då det faktiskt var den 18:e. Han blev glad, (tror jag iallafall) över den. En parfym fick han. Puma Flowing. Luktar jättegott!

Jag somnade ju inte förräns typ tre eller nått.. *Suck* Vaknar nån gång på morgonen av att älsklingens mobil ringer. Han stiger upp och säger att det är hans eget nummer som ringer. Det visar sig senare att det var Alex som hade ringt. Gud, vad är det att ringa när folk sover?! Han ringde mig vid halv ett eller nått och frågade om vi skulle med till Överby, han skulle kolla på mer klappar till Sanna som var i stallet. Så vi gick upp och klädde på oss så kom Alex strax efter det och väntade på oss, jag skulle äta lite och så liksom.

Väl på Överby så gick vi runt och kikade lite, kan ju inte säga vad vi kikade på och i vilka affärer då Sanna läser min blogg! Haha, trodde du va!? *Blink*
Men vi fick iallafall köpt en till hennne, sen gick vi till Maxi och handlade lite dricka och Alex köpte filmer: "1408", "Ace Ventura den galopperande detektiven", "Ace Ventura den galopperande detektiven rider igen" och "Material Girls" (som en tidig julklapp till Sanna). Utanför så bjöd Alex på korv, bara för att det var Kents födelsedag, generöst av han eller hur? Haha. Sen så skulle vi hämta Sanna och Julia i stallet så vi åkte ända ut till Velanda och sen tillbaka till Trollhättan. Jag och Kent åkte med Sanna och Alex hem för vi skulle titta på film. Väl inne hos Alex så satt vi och tjötade lite. Sen hoppade Sanna in i duschen och då hjälpte jag Alex att slå in hennes julklapp. Sen hoppade Alex in i duschen, men först var han ju tvungen att visa sitt "nya" inköp. (Han har haft den ett tag, men vi har inte sett den.) En radiostyrd liten helikopter, jag tyckte mest att den störtade, men men, små barn roar sig lätt.

Medans Alex stod i duschen så var Sanna jättenyfiken på vad Alex har köpt till henne. Haha, synd där! När han kom ut så kom vi överens om att åka hem till oss och hämta rabattkupongen vi fått för att vi är nyinflyttade. Alex och Sanna hade med en. Så vi åkte och hämtade ut dom, köpte lite gott och potatissallad och så, fast jag köpte en bakad potatis då jag inte äter potatissallad. Så åkte vi hem till Sanna och Alex igen, åt lite, kollade på filmer. Jag somnade en liten stund där.

Sen körde Alex hem oss runt nio tiden. Så satt jag lite här vid datorn och sen duschade jag och nu sitter jag här igen. Så kan det va! Imorn ska jag ringa min mor och kolla om hon jobbar. Annars så åker jag nog dit en stund kanske!

Men alla, säg grattis till min Kent nu som fyller 22 år idag!!!!
*Älskar min Kentagent!*

* Moj moj *

Precis kommit hem

Ja, jag har som sagt precis kommit hem. Vart inne på förlossningen hela kvällen då jag har haft huvudvärk hela dagen och vi skulle kolla upp det.

Dom såg ingenting speciellt på proverna och bebisen verkade må bra. Det var tillräckligt med fostervatten så det var helt okej alltihopa. Så försökte läkaren göra en hinnsvepning på mig, men det gjorde så förbannat ont så hon försökte bara två gånger. Och det visade sig att min livmodertapp inte är mogen för fem öre så det lär nog dröja några dagar innan det blir en bebis.. (Därav hon försökte med hinnsvepningen, det kunde ha satt igång värkarna.)

Nu ska jag ta mig nåt att äta och lägga mig i sängen och mysa med mig själv och Pelle Svanslös.

* Moj moj *

Frågor igen..

62 frågor för dig som har tråkigt

1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Älsklingen
3. Hur lång är du ? 163 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Hm vet inte..
5a. Vem ringde du senast? Hem
5b. Vem ringde dig senast? Kaisa Jonsson, socialtant
6. hur löd ditt senaste sms och till vem? "Ne jag bara undrade för att få prata med dig:) Puss<3" Till älsklingen
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Igår
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? Halv två typ
13. Vilken är din favoritjulsång? Ingen aning
14. Vilken är din favorit plats? Sängen
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte..
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag har faktiskt ingenaning
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Vet inte..
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? Älskling
19. Hur stor är din säng? 120 cm
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan, i trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 stycken
23.Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Vilka städer har du bott i? Vänersborg och Trollhättan
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Ja, om jag har lust för det så..
27. Vilken är din favoritglass? Choklad
28. Vilken är din favoritefterrätt? Glass
29. Tycker du om kinamat? Funkar
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? Oboy
32. sover du på någon särskild sida? Nopes
33. Kan du spela poker? Ja
34. Tycker du om att mysa/kela? Jaaa
35. Är du beroendemänniska? Njee
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Vet en som hade samma
37. Vill du ha barn? Jag bara väntar på att den ska kika ut..
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja, tre gånger.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Ingen aning
42. Äger du dyrbara smycken? Nepp
43. Vilket är ditt favorit program på tv? Ingen aning..
45. Vem är den roligaste människan du känner? Vet inte, pappa tror jag
46. Sover du med gosedjur? Nopes
47. Vad har du för ringsignal? Original signal
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? Det tror jag nog.
50. Flirtar du mycket? Nepp
51. Kan du byta olja på bilen? Japp
52. Har du fått fortkörningsböter nån gång? Nepps
53. Vilken var den senaste boken du läste? Håller på med Flickan från ovan. Innan det så läste jag Den försvunna bruden.
54. Läser du dagstidningen? Nopes
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nepp
56. Dansar du i bilen? Ibland
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? NeRadio
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Nummer
59. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg.. Tror det var monas begravning..
60. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet? Vet inte..
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En natt
62. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt för dig? Älsklingen, han diskade!

* Moj moj *

Frågor

Jag hade tråkigt!!

10 FRÅGOR OM DIG SJÄLV
Fullständiga namn - Michelle Monica Noré
När fyller du år ? - 3 november
Har du några utsmyckningar på din kropp ? - Ja en piercing och hål i öronen
Vad har du på dig just nu ? - Trosor och en lång tjocktröja
Vilken årstid är bäst ? - Vintern
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig ? - Vakna utan smärta..
Vad tycker du mest om hos dig själv ? - Att jag är så fruktansvärt gullig *Fniss*
Vad är du bra på ? - Just nu klaga
Vem älskar du mest på denna jorden ? - Kent <3

10 FRÅGOR OM DINA VÄNNER
Vem är din allra bästa vän ? - Min Kent <3
Vem är den roligaste av dina vänner ? - Hm, vet inte
Vem är snyggast av dina vänner ? - Jaa, det får bli Sanna då!
Den du helst har filmkväll med ? - Min älskling <3
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - Vet inte
Vem röker av dina vänner ? - Dom flesta
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig ? - Imed att jag träffar den jag tycker om varje dag, så är jag själv!!

10 FRÅGOR OM KÄRLEKEN
Är du singel ? - Noo
Haft något seriöst förhållande förut ? - Yess
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Yess
Kärlek eller sex ? - Kärlek
Haft sex ? - Yess
Har du varit riktigt kär i någon ? - Yess
Finns det någon för dig just nu ? - Yess!

10 FRÅGOR OM DIN FAMILJ
Vem står dig närmast ? - Kent, och mina föräldrar
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar ? - Yess
Vem är farligast i din familj ? - Ingen!
Vem ser roligast ut i din familj ? - Alex!
Vem är coolast ? - Mammsen
Har ni några djur ? - Yess, fiskar!
Vem har du mest gemensamt med ? - Vet inte..
Vem står för underhållningen ? - Pappa och Alex
Vem sover du oftast med ? - Älskling <3
Roligaste kvällen med familjemedlem ? - Spelkväll, med allahopa

10 FRÅGOR OM IDAG
Vad har du gjort ? - Vaknat, gjort lite smörgås, och legat i sängen!
Har du varit glad idag ? - Yess!
Har du varit ledsen idag ? - Noo
Har du gjort något bra idag ? - Noo
Har du slagit någon idag ? - Noo
Vad ska du göra nu ? - Hämta Oboy!
Har du gjort något dåligt idag ? - Noo
Vad har du ätit idag ? - Smörgåsar
Har du duschat idag ? - Noo
Är du trött nu ? - Yess!

* Moj moj *

Nehepp

Blev inget inatt heller.. *Suck*

Ligger i sängen nu och latar mig, orkar inte göra nått. Älsklingen har vart jätteduktig och diskat! Inte färdigt, men jag sa att han kan ta resten senare, eller om jag kanske är snäll och gör det om jag orkar! Hihi.

Har sovit jättelänge idag.. Gick upp halv två. Hehe. Då var jag inte alls hungrig, men börjar bli det nu (som tur är kan man kanske säga på grund av en grej som vi inte ska gå närmare in på).
Men lat som jag är så orkar jag ju inte gå upp ur den varma och gosiga sängen, hehe. Mår lite konstigt också. Hmm.

Socialtanten Kaisa ringde förut och sa att hon räknat på det och vi kommer få runt 8000!! Fast bara typ en eller två gånger. För det var nått bajs. Så det får vi nästa vecka på tisdag! Glad jag blev då kan jag säga!!

Men oavsett om vi får mer pengar nästa månad än denna, så ska här sparas! Nu behöver man ju inte köpa julklappar heller som tur är.

Nej, nu ska jag gå och hämta lite mat tror jag. Börjar bli riktigt hungrig!

* Moj moj *

Kom igen nurå..

Nee, nu får du ta och komma ut bebben! Meen har en liiiiten känsla av att det kommer ske i dagarna. Kanske känna av några värkar inatt, för jag mår lite illa och det har jag inte gjort under hela graviditeten, vem vet, ett tecken kanske?
Eller så åt jag för mkt helt enkelt.. Men tkr inte att McDonalds, sex mackor och en risifrutti under en hel dag är för mkt??

Somnar snart, fast ändå inte för jag har så ont i mina fötter så det är inte sant! Såååå massa mycket vatten det är i dom. Helt otroligt! Usch, fy och blä säger jag bara.

Är nog lite värkar bakom illamåendet då det känns bättre när jag lägger händerna på som är varma. Och det verkar ju vara så att en varm dusch till exempel hjälper mot värkar lite. Så hoppashoppashoppas nu! VILL JU HA MIN BEBBE! *Snyft*

Ska iallafall gå och göra mig iordning för sängen nu. Klockan är ju ett! Ojojoj! (Typ)

Nattinatti iallafall!

* Moj moj *

Jaha tisdag nu då.....

.... och jag har gått fyra dagar över tiden! Börjar tröttna på det här nu..! Ja ja.

Blev väckt av Alex som ringde och frågade om vi skulle med till Överby. Så vi gick upp och dom hämtade upp oss. Först så åkte vi till tvätthallen och tvättade Alex bil, den såg nästan ut som ny efter det! Sen åkte vi till Donken och åt. Efter det skulle Alex och Kent gå iväg och köpa julklappar. Eller aa, Alex skulle köpa till Sanna. Så jag och Sanna gick till Siba huset och kollade på Gina och sen så gick vi till H&M och vidare till Kicks där jag köpte en present/julklapp till älsklingen, han fyller ju 22 på torsdag! *Wiiii* Inget kalas här inte dock! Hehe, sånt har vi inte tid med! För jag tänker föda bebis på Torsdag har jag bestämt!

Seeen iallafall så åkte vi till Willys och handlade lite. Falukorv för fem kr, billigt billigt. Så jag köpte 2. (Det var max två per hushåll.) Sen så körde vi hem älsklingen för han ville inte åka med hem till mor och far. Så jag, Alex och Sanna åkte dit.

Först spelade vi Laburinten (stavning?) och sen satte vi oss framför tv:n. Eller aa Alex la sig och sov för stackarn är sjuk. Jag satte på Project Runway och efter ett tag så somnade Sanna. Sen när Top Model började pausade jag lite (mamma och pappa har sån där boxer man kan pausa livetv) och gick ut i köket och gjorde lite mackor. Sen satte jag mig och kollade på Top Model. Då hade Sanna vaknat. Sen vid kvart i fem så kom pappa hem.

Mamma skulle komma hem runt halv fem, kvart i fem. Men det var ont om folk på jobbet så hon var tvungen att jobba över. Så hon kom inte hem förräns halv sex. Då hade Sanna och Alex åkt. Så hon åt en Lussebulle och ett glas saft, sen åkte vi till faster Marita för att prata om julmaten. Hehe, faster Marita och faster Veronica tyckte jag kunde pluppa ut den där bebisen snart!

Efter det åkte jag och mamma iallafall hem och jag gjorde iordning det lilla akvariet och satte över alla fiskar i det (då jag bara har 11 fiskar, två malar och 5 räkor kvar) så får dom va där i tills jag flyttat det stora till lägenheten så får alla bo i det sen! Tro inte att det är hur stora akvarier som helst, det är på 60 och 30 liter! Hehe. Sen så satte jag mig och kollade lite på tv med mamma och pappa och sen körde pappa hem mig.

Så nu sitter jag här och ska snart gå och göra lite att äta tänkte jag. Jättehungrig är jag! Så tjingeling!

* Moj moj *

Kväll då

Ja herregud, som sagt sov jag väldigt dåligt inatt. Var uppe vid sex och gick på toa, gick och la mig igen och då hade mina grannar över mig börjat spela musik! *Suck* Men jag somnade ändå. När alarmet gick igång klockan åtta trodde jag nästan jag skulle strypa nån!! Jag kände bara för att stänga av och somna om och skita i att gå upp. Men men det kunde jag ju inte göra. Så jag gick snällt upp och duschade håret.

När jag hade gjort det så satte jag mig och åt lite frukost och sen väckte jag Kent. Då gjorde vi oss iordning och så åkte vi iväg för vi skulle på möte hos Socialen. Det gick jättebra där. Ska bara lämna in lite kompleterande papper imorn så är det klart sen, bara att vänta på pengar liksom. Kom dock på att jag bara sökt föräldrapenning fram till den 12 december och att jag skulle återanmäla det sen och att jag kryssat i på papperet att jag ville ha hem nya blanketter, så jag fick ju ringa och dom sa att det nog var fel från deras sida, så jag anmälde iallafall igen på internet.

Anna skickade sms precis när vi kom utanför socialen och frågade hur det var med mig så jag ringde henne så åkte vi upp till henne och tjöta lite och jag hämtade säkerhetsvästen som Pia vill ha. Sen åkte vi hem till mamma en stund iallafall så jag kunde skriva ut lite papper, men jag var ju tvungen att ha min bankdosa så det gick inte alls.. Bläsh. Så vi åkte hemåt, stannade på Jätten och handlade lite. Då ringde vi Sanna för vi trodde Alex var ute och körde en svart Golf, men det var inte han för han var i Göteborg med Linda. Men vi åkte hem till Sanna och pratade lite och gullade med katterna! Sen så åkte vi hemåt och lagade lite nudlar.

Efter maten så la jag mig i badkaret och SOMNADE! Tror ni man är trött då eller? Där sov la jag en halvtimme eller nått iallafall. Vaknade, klev upp, klädde på mig och åkte hemåt till mamma igen då jag var tvungen att lämna bilen. När jag väl kommer dit är inte dom hemma! Då var dom och handlade och tänkte åka hem till oss, det var la tur att jag ringde och frågade vart dom var istället för att bara vänta på dom som jag hade tänkt att göra. Så kom dom hem så pratade vi lite och jag åt en halv Lussebulle.

Sen så körde pappa hem mig och jag fick med mig Idominsalva hem då jag har fått hemska värmeutslag som svider.. Gjorde iordning lite smörgåsar, tog datorn och satte mig här i sängen och kikade lite på internet och åt smörgåsar och Emellanåt, Willys svar på Risifrutti. Faktiskt riktigt god, dock lite sur sylt tyckte jag. Men men, gott gott.

Nu ska jag nog lägga mig och titta lite på Pelle Svanslös tror jag. Tycker han är så söt!!

* Moj moj *

Morgon

Nu är klockan 09.22, ska väcka Kent snart så ska vi åka iväg till Soc och lämna in papper! Har sovit jättedåligt inatt... Vaknade vid sex och gick på toa, då hade jag två sammandragningar, men inte mer..

Neee, ska väcka älsk nu och så måste vi åka iväg!

* Moj moj *

Pictures on babystuff!

Tog lite bilder på mina babygrejer också, barnsängen, barnvagnen, babysittern, bilbarnstolen och skötbordet!!!



* Moj moj *

Pictures

Tog lite bilder på vår lägenhet och på mina babygrejer! Hihi. Jag vet att lägenheten ser tom ut men den är inte färdig på långa vägar.. Det ska va en annan soffa och så tre stycken hyllor på väggen mitt emot soffan, där granen står.


Utsikt åt vänster och höger by night


Utsikt åt vänster och höger by day


Hallen sett från sovrummet. Till vänster har du ytterdörren och till höger toaletten och köket. Skymtar även vardagsrummet.


Köksbordet. Ville inte fota resten av köket då det ser ut som ett bombnedslag just nu. Hehe.


Soffan som är klädd med två fleecefiltar, den är dock brun med rostoreanga mönster... Men den ska ut.


En av fotöljerna och en lite byrå, där på ska mina fiskar stå sedan.


Den andra fotöljen och vardagsrumsfönstret. Dock märkte vi att gardinerna var för korta när vi packade upp dom som ni kanske kan se, men dom får hänga där så länge.


Haha, våran taniga gran och en lampa och våran "moderna" tv.. (Den är la typ från artonhundratalet, glasen som står på tv:n är äkta kristallglas) Den väggen som granen står närmast ska sedan tre hyllor upp, men dom har vi inte kört hit än..


Älsklingens datahörn. (Lampan som ligger på golvet ska målas/betsas mörk så att den passar med köksmöblerna.)


Vårat sovrumsfönster. (Ingen bild på sängen då den inte är bäddad.)


Vårat snygga duschdraperi!


Och så sista bilden på lägenheten på våran fula flygplanstoalett!

* Moj moj *

Tacos lite senare

Det blir tacos lite senare ikväll för mig och älsklingen. MUMS! Hm, kanske ska ta fram färsen, SMART!

Gick iallafall upp ur sängen förut efter att ha pratat lite med pappa, han skulle hämta mig. Har så tråkigt här hemma och det är inget roligt att gå runt och vänta bara.. Så han hämtade mig efter att han slängt lite papper och kartong. Så åkte vi hem till huset och pratade lite, kollade om hans spel funkade och det gjorde det. Så kom mamma hem och hon verkade överlycklig över att jag var där. Haha. Så åt vi lite bamsekorv och pommes frites. Mumsigt!

Sen så fick jag låna pappas bil, OH SÅ ROLIGT ATT KÖRA! Och tankade den samtidigt för att se så att mitt tankkort funkade då det hade blivit tvättat. Står och tankar, kollar mig lite runt och kikar på bensin priset, 10.04 kr/litern!!!! DAMN VA BILLIGT!!

Iallafall, så jag var ju tvungen att leka bort lite bensin, då den var så billig. *Busigt* Så hämtade jag älsklingen så åkte vi till Willys och handlade lite grönsaker till tacosen. (Måste spara på pengarna nu!!)

Sen åkte vi hem och Jenny ringde och tjöta. Men det var lite trevligt faktiskt att nån pratar med en, blir ganska tyst här hemma förutom när Kent och Ström gayyar sig på Ventrilon..

Iallafall. Ska nog greja lite i lägenheten nu tror jag. Vill få iordning lite.

* Moj moj *

Jaha ja

Sitter här nu i sängen och känner inte för nått.. Inte en enda sammandragning jag har känt under hela min tid som gravid, vad jag vet! Möjligen lite grann för ett tag sen, men det var ju inget som gjorde spec ont. Men nu, när jag gått över BF och allt, neeee då känner jag ingenting!

Läser om alla andra som har sammandragningar, och fått bebisar och grejer, och börjar ju bli deprimerad! Förkyld på allt är jag med!

Skulle väl egentligen upp och röra på mig så att det kanske sätter igång, men har ingen lust och det känns inte som om det kommer hjälpa ändå.. *Suck* Vill ut och köra bil, men med den turen jag har så kommer jag la säkert att få sammandragningar när man är ute..

VILL HA SMÄRTA NUUU!!!

* Moj moj *

Så söööt

Hihi, rensade lite i mina bilder innan jag gick och la mig och upptäckte denna!



Älsklingen är så fruktansvärt söt här! (Det är han i vanliga fall med iförsig!) Ser ut som en liten tomtenisse!! Love him soo very much!! <3

* Moj moj *

FLIPPAR

Jag flippar på denna förbannade datorn snart! Den gör ju allt utan vad jag vill att den ska göra! Den hakar upp sig, öppnar inte sidor m.m! ORKAR INTE! Är på dåligt humör... USCH, vill bara att allt ska funka. Att jag ska få en bebis snart.. Alla undrar om den inte pluppar ut snart.. Hallå??? Den kommer inte på dagen bara för att BF är på den dagen. BF står för beräknad födelse. Och jag har sagt till att jag ska höra av mig när jag har klämt ut den! Just nu vill jag inte ha en massa frågor om den har kommit då jag är väldigt frustrerad över att den faktiskt inte har det! Dom som inte känner mig går det väl bra att fråga för, men polarna, jag har sagt att det kommer ett sms eller mms när den är ute. Så ni lär ju märka!

Jag vill inte att ni tar illa upp eller så, men när man pratar med er och det första ni frågar är hur är det med magen/bebisen eller har den kommit än till exempel, så känns det som om ni bryr er mer om bebisen än om mig.. Blir lite sårad då faktiskt.. Ville bara säga det så att ni tänker på mig också..

Nu ska jag nog ta en huvudvärkstablett och lägga mig.. Mår inte så bra..

* Moj moj *

Jaaa där ser man

Ringde pappa iallafall, men han var hos faster Marita och hennes man så han skulle ringa senare. Så jag och älsklingen gick och handlade lite istället. Köpte lite gott och så. Nu måste vi tyvärr spara hårt på pengarna då jag inte vet när vi får pengar av socialen.. Och hyran har ökat med 150 kr vid årsskiftet med.. HUA!

Iallafall, vid fyra så ringde pappa och sa att han var på väg så jag klädde på mig och gick ut så åkte vi och hämtade ut pengarna från mitt konto då man inte får ha nått på kontot för socialen. Sen åkte vi hem, så satte jag mig och slog in mammas julklapp och pratade med pappa samtidigt. Sen satt vi och tjöta massor om världsekonomin och grejer. Känner mig ju nästan vuxen ibland. HAHA. Sen satte han sig och spelade lite Red Alert 2, jag fastnade med honom i spelet, men han fastnade i sömnen, han satt och somna samtidigt som han spelade!! Han hann till och med börja snarka! HAHA. Men så väckte jag han så jag kunde skriva ut lite grejer och samtidigt som jag skrev ut det så satte vi oss och kikade lite på Harry Potter.

Sen när det var färdigutskrivet så sprang jag runt och samlade ihop lite grejer jag skulle ha med mig, papper, Kents skärp, en mössa och sjal (för det är satans kallt ute nu!) min TNS apparat och så kameran fick jag låna om jag var rädd om den, så jag tänkte fota lite i lägenheten så ni får se hur det ser ut, det är ju dock bara tillfälligt arrangemang.

Men men, ska skala mina ägg nu tänkte jag och göra lite smörgåsar och sätta mig och titta färdigt på "Knocked up".

* Moj moj *

Usch, vill inte mer..

Vem fan körde över mig med en ångvält, backade tillbaka och körde över mig igen inatt?! Det känns iallafall som om nån har gjort det, för jag har ont i huvudet, ont i nacken, ont i mina höfter, jag har hosta och så vidare och så vidare.. Går som en grobian gör jag också på grund utav att jag har så ont i höfterna.. BEBIS KOM UT! JAG VILL KUNNA GÅ NORMALT!!

Ååååh, så trött på allt nu.. Minsta lilla sak och jag lovar jag börjar störtlipa! Ska åka hem en stund till mamsens och papsens hus idag, måste slå in mammas julklapp och skriva ut lite grejer på pappas dator. Får passa på att åka dit och slå in mammas klapp när hon inte är hemma!

Så nu ska jag ringa far min och kolla om han kan hämta mig!

* Moj moj *

Baaada

Badade lite nu ikväll, det var gott! Finns inget att titta på på tv heller. *Suck* Så det blir till att mumsa godis och kolla på "O brother, where art thou" på datorn istället!!

* Moj moj *

Project Runway

Tittade på Project Runway alldeles nyss och guuud vad jag saknar att rita och sy kläder!! Funderar på att sätta mig och måla lite faktiskt, nått som man kan ha på ett barndop kanske? Så får man ju se om man hinner sy upp det till dopet, annars målar jag bara för skojs skull. Saknar det nått fruktansvärt..
Ångrar lite att jag bytte linje faktiskt.. *Snyft* Men jag gjorde det på grund av att jag vantrivdes med lärarna..

Nee, ska nog ta och lägga upp mitt godis (MUMS) i en skål och ta fram block och penna och kladda lite kläder! Lite seriösa och lite fantasikläder. OH SÅ ROLIGT!!!!

* Moj moj *

Ingen bebis idag inte!

Det känns inte som om det kommer komma nån bebis idag faktiskt. Har inte känt av nånting.. Hade lite ont i magen förut, men det var nog inga värkar utan bara ont i magen. Det var när vi stod inne på arbetsförmedlingen. Mamma bara: " Neeej, inte nu!" Jag kunde ju inte låta bli att skratta åt henne! Haha.

Har haft en riktigt trevlig dag idag! Vart med älsk, mamma, Sanna och Alex. Först på arbetsförmedlingen, sen åkte vi till Överby för att handla lite. Alex och Sanna köpte toapapper för en hel armé! Så nu har dom så det räcker i flera år eller nåt!

Sen åkte vi hem hit och pratade lite. Mamma stekte pannkakor till mig och Kent. MUMS! Ja jag vet, men jag kan inte riktigt! Så vi ska äta snart tänkte jag för jag är jättehungrig!!

* Moj moj *

Men åhh shit!

Vi har nog världens störigaste grannar! Dom som bor över oss har spelat musik heeela jävla natten och nu på morgonen med! Jag låter det va för den här dagen och jag säger inget om helgerna. Men om jag hör nått klockan tre på natten nästa vecka så tänker jag säga till.. Jag ska ha bebis här nere liksom och jag har inte tid och ork att ligga vaken på nätterna för att dom inte har nån respekt för andra folk..

Som sagt så ska jag ha bebis, men det har dock inte kommit ngn, inte känt av nått spec heller för den delen, uscha.. Så hädanefter kommer jag ha nedräkning till sista övergångsdatumet så får vi se när det blir! Så idag är det ju 14 dagar kvar. (Tror jag)

Anledningen till att jag är uppe så här tidigt är för att vi ska till a-förmedlingen jag, Kent, mamma, Sanna och Alex. Hade ju inte sagt nej till att sova några timmar till då jag sovit riktigt dåligt inatt på grund utav mina kära grannar..

* Moj moj *

Du är vad du äter

Hehe, sitter och tittar på "Du är vad du äter" och dricker oboy och äter mandelkubb, guuuud så nyttig jag känner mig, INTE! Meeen det gör inget, ska bli nyttigare snart igen, men nu känner jag för att unna mig gott, för jag har haft en dålig dag idag!

Diskat lite granna också, egentligen skulle Kent diska, men jag hade inget att göra så jag diskade istället, han kan diska en annan dag! *Fniss*

* Moj moj *

Mjaa.

Det blev smörgås och Yoghurt istället. Älsklingen åt nån omelett med bacon. Jag tycker inte om omelett så jag avstod. Men jag börjar bli hungrig igen! *Suck* Dock är jag glad att min matlust är tillbaka. Den var "borta" ett tag så att säga. Men jag är fof jättetrött hela tiden.. Ysch.

Sitter och tittar på Våra Värsta År. Peggy ska tydligen ha bebis. Funderar på om jag ska ta och koka lite varm oboy och äta lite gott.. Men jag är ju så lat så jag orkar inte..

Åh jag hatar mig själv.. Fick inte med allt från affären när vi handlade.. Och idioten i lägenheten ovanför oss spelar ashög musik.. Ingen som helst respekt..

* Moj moj *

ÅÅÅÅÅÅHHH

Kan det bli värre?? Ne jag tror inte det!!

Allting börjar med att jag mår bajs, gjorde jag igår med, jag vet inte varför. Sen så när jag och älskling skulle gå och handla, vägrade jag ju att ge med mig att vi skulle ta den vägen Kent sa så vi gick ju VÄRLDENS omväg! Var ju för fan borta på bergkullevägen och gick!! Liksom, det tog tjugo minuter att gå dit och fem minuter att gå hem typ.. Sen när vi kom hem skulle jag steka pannkakor tänkte jag, jättesugen på det var jag. MEN VA FAN DET GÅR INTE! Det bara bränner fast och bajs och usch och jag håller på att bryta ihop för minsta småsak känner jag.. Vill bara lägga mig och sova bort resten av kvällen.. Ångrar att jag inte köpte godis när vi var i affären, det hade jag behövt nu.. Iallafall så slängde ut smeten.. Imorn ska mamma komma och göra pannkakor till mig och visa hur man gör.. Och så kanske hon kan visa hur man gör en riktig smet!

Sitter och tittar på top model nu.. Det ska jag göra och sen ska jag äta smörgås eller nått. Yoghurt kanske.

* Moj moj *

JÄTTEDUKTIG!!!

Jag har vart så jätteduktig och lagade mat till mig och älsklingen! Spaghetti och köttfärrsås! Jättegott var det och det gick riktigt bra! Dock hade jag kanske liiite för lite krydda, men det ändrar vi på tills nästa gång! *Fniss*

Jag är trött.. Har vart trött hela dagen.. Ska nog kolla vad det är på tv och ta mig lite efterrätt och så mysa under min lilla filt!

* Moj moj *

Längtar

Ååååh, jag längtar till julmaten på juldagen hemma hos moster Marita! Vill ha maaaaat!



Nu är jag hungrig.. Mamma och pappa ska komma förbi sen med en stekpanna så jag kan göra lite mat. Har ju ingen riktig stekpanna tyvärr.. Och jag har både pannkakssmet och köttfärs som väntar på att tillagas och ätas upp! MUMS!

Nu ska jag titta på Home Alone och vänta på mamma och pappa.

JUL SNART!!!!



* Moj moj *

Ingen bra dag idag..

Mår inte så bra idag.. Var uppe inatt och duschade för jag trodde jag skulle dö av värmeslag.. Sen gick jag och la mig igen och sov ända fram till tolv! Ojoj vad länge jag sovit. Men jag mår ändå inge bra. Är jättetrött fortfarande.

Sitter och lyssnar på julmusik nu.. Jättemysigt! Har pyntat färdigt granen också. Skulle väl egentligen laga mat, men jag har ju ingen stekpanna.. Hmpf. Jag har både köttfärs och pannkakssmet i kylen som måste göras.. BAJS.. Får ringa pappa och fråga hur länge allting klarar sig i kylskåpet.. Nu ska jag lyssna på julmusik och spela lite spel på datorn tror jag.

* Moj moj *

Frågor

Hade tråkigt, så snodde denna från Ankis blogg.

Frågor

Har du förändrats?

Du som liten.
1. Vad hette din första bästa vän? Anna Friberg
2. Vad hette din första kärlek? Emil
3. Vilken var din favorit rätt? Det mesta tror jag, förutom snabbmat..
4. Vilken var din favorit färg? Blå
5. Vart bodde du? Västra Tunhem
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? Kommer inte ihåg min barndom så värst mkt..
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När jag ramlade ner från ett träd när jag var åtta
8. Vad ville du bli när du blev stor? Veterinär
9. Vem var din favorit? Vet inte..
10. Vilket godis tyckte du bäst om? Ingen aning

Nu
1. Vad heter din bästa vän? Jenny Guldsten, Malin Nilsson är väl dom närmaste
2. Vad heter ditt senaste ex? Robin
3. Vilken är din favorit rätt? KALLOPPS:D
4. Vilken är din favorit färg? Svart
5. Vart bor du? Humlan, Trollhättan
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Att jag träffade Kent och jag ska ha bebis med honom
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Just nu vet jag inte, men dom senaste åren är det väl famors, mormors, monas och Carolines bortgång
8. Vad vill du bli? Mamma
9. Vem är din favorit? Min familj och Kent
10. Vilket godis tycker du bäst om? Allt möjligt

* Moj moj *

Aj och trött

Hmm, min rygg tar kål på mig.. Och det sitter några fjantar på vårat trådlösa så internet är assegt.. Bajsa på dom. Men nu ska jag nog ta och äta en liten smörgås och sen ska jag nana tror jag. För jag är ju rätt trött.

* Moj moj *

Pepparkakor!!

Idag så skulle ju jag vara duktig och laga spaghetti och köttfärssås. Men kom på att jag har ingen stekpanna att göra köttfärssåsen i så jag tänkte att jag gör pannkakor då, men jag hade ju ingen att göra pannkakor i heller, men jag tänkte jag använder min lilla stekpanna. Men på nått sätt (fråga mig inte varför) så lyckades jag att förstöra smeten! *Suck*
Så det gick ju fan inte att steka! Precis då ringde min bror (som räddaren i nöden) och frågade om vi ville med till McDonalds så vi åkte med dit och åt istället så får mamma komma hit med en panna imorn så får jag göra spaghetti imorn istället hoppas jag.

Så iallafall åkte vi ju med Alex och Sanna och åt. Sen så åkte vi alla fyra till Sylte Center och köpte en pepparkaksdeg till för jag och Sanna skulle baka pepparkakor! Så när vi kom hem till mig och Kent så satte vi oss och gjorde pepparkakor. Det var trevligt att sitta där och prata och göra pepparkakor, men vi tröttnade ganska fort. Haha. Så vi har typ en halv deg kvar. Hade nog räckt med en att dela tror jag. Sen så åkte Sanna och Alex för stackars Alex var trött och behövde sova lite innan jobbet.

Jag satte mig här vid datorn då och tittade lite på tv och tjötade med folk. Nu har jag jätteont i magen, åt nog lite mkt pepparkaksdeg. Hehe. *Buwsigt*
Så nu sitter jag och tycker lite synd om mig själv. Hihi.

Hade sammandragningar förut också. När vi satt och åt. Men dom avtog så det händer nog inget än iallafall. Men hoppas att det blir snart!! Längtar efter den lill* och har tröttnat på att vara gravid..
Hehe, min navel är platt nu.

* Moj moj *

Gud så skönt!

Inatt var nog den natten jag sovit bäst på jag vet inte hur länge! Somnade iförsig ganska sent på grund utav att jag hade halsbränna, men efter att jag ringt och väckt mamma (förlåt) och bett om råd och fick rådet att äta en knäckemacka så blev det bättre! Tack mamsen! Så jag somnade. Men jag vaknade inte förrän tio i fem! *Tjoho*

Så jag gick upp på toa, sen la jag mig igen och så somnade jag efter en stund. Då sov jag ända fram till sju nånting tror jag det va. Då fick jag ett sms. Men jag somnade om igen och vaknade inte förräns min alarmklocka ringde! Gud vad happy jag var!

Så har jag internet nu med så jätteglad är jag! Men ska inte sitta här längre, eller iallafall chilla från datorn en stund. Ska plocka lite i lägenheten tänkte jag så det kanske blir lite ordning nån gång här hemma!

Sen så tror jag väl att Kents mamma Susanne och Janne kommer förbi en stund snart!

* Moj moj *

Måndag ännu en gång

Internet funkade ju inte ens.. Bajsa på allt. Jag ville ju sitta på Internet. Äckliga, förbannade Router..

* Moj moj *

Måndag igen

Sitter och väntar på att Kent ska fixa mitt Internet. Men det verkar ju inte som om det kommer hända inom den närmsta framtiden.. Väntat i en timme. Men han kan inte stänga ner säger han för han sitter som Ventrilo-värd eller nått. Men kan någon annan göra det då så jag också får Internet! Jag har samma rättighet att sitta på Internet som han har, om inte mer då det är jag som står på det! Plus att han hade Internet hela kvällen igår och jag har suttit hela dan utan idag..

Aja, får la pyssla med annat en stund. Men sen får han faktiskt fixa det, annars klipper jag kabeln eller nått.. Vill med ha Internet!

* Moj moj *

Måndag

Idag ringde min mobil klockan tio, och hör och häpna, älsklingen var uppe före mig ur sängen! Så jag gick upp och klädde på mig och gick på toa och borstade håret och så. Sen satte jag mig och åt lite frukost, cornflakes med hallonsylt, muuuums!

Skulle ju till mödravårdcentralen idag. Men tio minuter innan vi åkte ringde pappa och frågade om vi kunde hämta han sen efter, för han mådde inte så bra. Så jag sa att det kunde vi.

Så åkte vi iväg. Vi åkte klockan elva, skulle egentligen inte va där förräns halv tolv, men visste inte hur lång tid det skulle ta härifrån så vi åkte lite tidigare, men det tog oss knappt tio min ändå. Så vi hade tråkigt och åkte och handlade lite att dricka och sen så åkte vi till Mvc.

Allting var som det skulle. Hon sa att det inte gick att göra så mycket åt mina vattenansamlingar i fötterna. Det var bara att använda stödstrumpor och ha benen högt helt enkelt.

Innan vi åkte därifrån ringde jag pappa och hörde om han var bättre eller om han fortfarande ville hem. Men han sa att han skulle se om det blev bättre när han ätit lite så jag sa att vi skulle åka till Överby så länge och handla lite.

Där köpte vi en pedalhink till badrummet och en komposthink och en hink för brännbart att ha i köket. Jag köpte även julklapp till mamsen. Ringde pappa igen och han skulle hem så vi åkte och hämtade honom och körde hem honom. Vi fick även kabeln till Routern som han försökt laga, eller aa vi vet inte ens om det är den det är fel på. Åkte förbi Susanne på hemvägen också.

Sen när vi var hemma, så började jag med kläderna så jag kunde hänga in dom i garderoben. Det visade sig att kabeln inte fungerade. Så vi åkte till Webshop för att se om dom hade en billig Router, och det hade dom, men den var slut för tillfället och inga grejer hade dom till nätverkskabeln heller. Så vi åkte till Elektronikhuset och dom sa likadant där. Så vi åkte hem igen.

Jag gjorde färdigt garderoberna, eller aa färdig och färdigt. Jag har inga mer galgar och ingenstans att lägga alla t-shirtar och så har jag en hel låda med kläder som jag inte kan packa upp för det, men det gör inget, för det är ändå sånt som jag har packat undan för att jag inte kan ha det nu ändå. Saknar mina kläder… *Suck*

Nu har jag satt på ugnen, för jag och älsklingen ska göra bakpotatis för han är lite hungrig. Så jag sitter och väntar på att den ska bli färdig.

Gud vad jag skriver mycket känner jag, men det är bara för att jag inte har något annat att göra. Så jag skriver upp allting som vi har gjort nästan i detalj. Det är ju nästan så att jag kommer ihåg vad jag har sagt under dagen och kan skriva upp det med.

Trött är jag med. Nee, nu ska jag laga potatisar!!

* Moj moj *

Söndag

Idag har vi flyttat in i lägenheten! Tjoho! Tv och grejer har vi med, Internet också, fast inte jag tyvärr, därför detta inte är utlagt på den dagen jag skrivit det så att säga!

Jaa, har la inte hänt så mkt mer idag egentligen. Haft fruktansvärt ont i ryggen. Yscha. Mamma trodde att det kanske kunde va på G, jag blev glad men ändå inte då vi inte riktigt fått iordning allting i lägenheten, har inga kläder i garderoberna. Dom ligger i kassar som står i förvaringskrubben just nu. Ingen barnsäng som är uppsatt eller bäddad. Inget sånt. Men men, det får jag väl göra imorn.

Älsklingen sitter och spelar. Usch, tråkigt jag har utan Internet, jag har suttit och löst korsord hela kvällen, och nu såg jag att klockan var ju MASSOR!! Hela halv ett är den ju nu, så jag ska nog ta och nana lite tror jag.

Ska till Mvc imorn i alla fall. Då ska jag nämna för henne att jag har såna problem med mina fötter, att dom är så svullna. Dom är så svullna på kvällarna att det värker i dom, går man så känns det som om huden ska spricka, och mamma sa att det kan den göra?! Hoppas inte den gör det bara, nu blev jag ju lite skrajsen..

Men men, sängen kallar på mig! Nya rena lakan har vi med, mmmmmm mumsigt! Älskar det!

* Moj moj *

Fin bild

Hittade en fin bild på pappas dator som jag bara måste lägga upp endast för att den var så fin! *Fniss*



 

* Moj moj *

Flytta imorn!

Imorn flyttar jag och älsklingen till den nya lägenheten har vi bestämt oss för! Så jag ska ta och tvätta sängkläder så vi har nått att sova på och så ska jag packa våra kläder hade jag tänkt! Tvätta lite kläder också tror jag, för jag "hittade" massa kläder häromdagen när jag började städa mitt rum.

Orkar inte skriva just nu då jag sitter vid pappas dator och han tycker inte om det. *Suck* Och vi får se när jag får internet till min dator i lägenheten. Snart hoppas jag. Annars får jag väl låna Kents dator nån gång ibland, eller bara koppla in sladden lite fort i min dator när jag vill kika på internet, han har ju inte ensamrätt på internet då jag står på det, hihi!

Ska tvätta nu, och duscha läääänge tänkte jag!



* Moj moj *

Myys

Jag och Kent var och handlade lite nu. Fick låna mammas nya bil! Ooooh, va den var snabb. HAHA. Ne men det går ju bättre än den förra iallafall!

Jag köpte lite lösgodis och choklad som jag tänkte att jag och mamma skulle ha och mysa med framför tv:n ikväll och titta på Idol och så. Älsklingen ska ju raida ikväll.. Lite tråkigt, men men. Han kommer ju inte ha mkt tid över till det när vår maräng väl behagar att titta ut så att säga! Så jag låter honom sitta där nu istället.

Nu ska jag först titta vad som går på tv ikväll och sen ska jag gå ner och mysa med mamsen! Älskar faktiskt min mamma massor! :)

* Moj moj *

Freeeeeday då

Idag så vaknade jag och älsklingen och åkte iväg till arbetsförmedlingen med mor min. Sen så åkte vi hem igen och hämtade mammas sommardäck och sen åkte vi och lämnade in bilen. Hon är jättelycklig och glad över sin nya fina bil! Haha. En röööd Peugeot 207 Sport! Jättesöt! Så åkte vi hem och lämnade av sommardäcken till den bilen. Sen åkte vi och handlade lite. En badrumsmatta, en duschstång och så här tvålgrejer typ. Åkte även till Mekonomen och köpte en doftgrej till mammas bil, en liten röd djävul som luktar jordgubb, bara för att färgen på mammas bil heter Röd Lucifer!
Sen åkte vi hem och hämtade alla grejer som skulle till lägenheten så nu finns det nästan ingenting hemma som ska dit förutom grejerna på mitt rum, men det tar vi en annan dag. Bebisgrejerna också, men det tar vi när vi flyttar in.

Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten! MUMS!

* Moj moj *

Snart helg!

Jaa, nu är det ju torsdag så det är bara imorn kvar, sen är det helg!

Idag vaknade jag halv nio av mitt alarm, skulle upp och ringa Soc i Trollhättan. Den personen jag skulle prata med var sjuk så jag blev kopplad till receptionen, där sa dom att jag skulle komma in och hämta papper och att dom inte skickade ut det. Så imorn så blir det att gå till kommunhuset och hämta papper att fylla i då.

Men jag gick iallafall och la mig igen och vaknade igen vid halv ett eller nått tror jag. Då gick jag och älsklingen upp och jag dukade fram frukost. Det blev rostat bröd, så tog jag lite risgrynsgröt också. Hehe, glömde tallriken i mikron så helt plötsligt smällde det i mikron, då pangade risgrynsgröten, hehe så nu är det risgrynsgröt i hela mikron typ! ROLIGT!!

Sen när vi ätit så väntade vi på att tiden skulle gå, så skulle vi gå hem till Susanne för hon skulle köra mig till Sjukgymnasten. Skulle va där kvar över två. Men när klockan var halv två så kunde Kent helt plötsligt inte gå! Ne, då hade han en grej i spelet som han inte bara kunde gå ifrån. *Grr* Klockan blev kvart i. Han var fortfarande inte färdig. Klockan blev tio i, då ropade jag. Aa snart sa han då. Klockan blev fem i. Två minuter sa han. Det gick två minuter, jag ropade, leta upp strumpor säger han då. Som om det är mitt jobb?! Tog fram ett par strumpor åt han. Klockan blev hel. Han kommer ner, tar på sig, vi kommer utanför dörren, då hade han glömt mössan. *Suck*

Äntligen kom vi till Susanne. Äntligen åkte vi. Jag var där tjugo över typ. Skoj.. Naat. Jag skulle liksom va där och anmäld och klar i receptionen kvart över! Iallafall så fick jag min TENS och vi åkte hem, jag satte på mig den och det är gudomligt vad den gör gott! Så kom pappa hem och sen mamma och sen åkte pappa iväg och spelade och så åkte jag och älsklinge och köpte skinka för att kunna göra Toast och så gjorde vi det sen när vi kom hem och nu så sitter jag här och har ont i ryggen känner jag. Ska nog lägga mig en stund och titta på tv!

Nu är det bara 8 dagar kvar!!!! *Jipppi!!*

* Moj moj *

Kakor!

Nu sitter jag och tittar på "Riskförlossningar" på tv. Jag förväntar mig ju ingenting, men man vet ju inte. Fast dom mesta handlar ju om alldeles för tidigt födda och tvillingar eller trillingar, så på så sätt är det ju ingen idé att jag tittar, men man vet ju inte om det kommer in nån som bara ska ha en som får lite risk så att säga.

Och så ska jag äta lite kakor nu tror jag, köpte det förut och nu ligger dom och läskar mig! Hehe. Hejdå!

* Moj moj *

Utflykt med "the boys"

Halloj! Idag vaknade jag och älsklingen kvart över tio av att Viktor ringer och väcker oss! *Morr* Hehe. Men vi går upp iallafall för vi ska ju faktiskt till torp idag! *Jippi* Så vi klär på oss, äter lite grann sen åker vi till Viktor som ska med. Där väntar vi ett tag på att hans tvätt ska bli färdig. Sen åker vi och hämtar Ström som också ska med, sen bär det av till Uddevalla. Och herregud. Att ha tre killar som bara pratar om WOW, det tar på en kan jag säga! *Puh*

Väl på Torp så är det jag ska köpa till Alex och Sanna och mamma slut! Bajs säger jag bara! Så det blev bara en julklapp till pappa idag. Köpte även en tuta till Kents mamma Susanne och så lite påsklämmor och ett mjukisset till Kent. Sen så åt vi på McDonalds. Sen börjar vår tripp!!

Först till Viktors mamma för att lämna en grej och hämta en grej. Sen till Viktors farbror för att hämta pengar. Seeeeeen så åker vi ända till Färgelanda för att lämna av Ström. GUD va långt det var! USCH vilken tråkig väg med! Lämnar av Ström och sen hemåt TROLLHÄTTAN, TJOHO!

Där så lämnar vi av Viktor, sen åker vi till ÖB och köper lite gott och sen hämtar vi pappa och nu är vi hemma! Så nu ska jag sitta och leta julklappar till mamma och Alex och Sanna!

* Moj moj *

Morgon

Gick upp tidigt för att ringa socialen för att få blanketter till försörjningsstöd. Men hon jag skulle prata med var inte anträffbar idag så jag skulle ringa imorn. Ösch, får jag ju gå upp tidigt imorn med.. Bläsch..

Och för att svara på några kommentarer:

Jag är arton år fyllda

Nu ska jag nog nana en stund till, godnatt alla!

* Moj moj *

Storhandlat!

När mamma kom hem så åkte jag, hon och Kent och storhandlade!

Först åkte vi till Jysk och köpte en madrass. Sen så åkte vi till Maxi. Där träffade vi Sanna och Alex som var och letade och köpte julklappar! Alex var som ett litet barn och ville ha massor med grejer! Haha. Dom hade köpt en liten rolig julklapp till Andreas också tydligen, lite roligt sådär. Kanske jag med ska göra.. Hm..

När vi hade handlat allt så fick jag papper så jag kan få ett ICA-kort. Och Kent då också naturligtvis! Tihi. Så nu har vi skrivit under dom och så får vi väl lämna in dom imorn eller nått.

Ska fråga pappa sen när han kommer hem om vi kan få sno hans bil så ska vi köra maten och det till lägenheten imorn. Funderar på om man ska åka till Uddevalla med och köpa lite julklappar. Blir ju dock bara till Alex och Sanna, och så till mamma och pappa och kanske Andreas då. Jag vet vissa julklappar vad jag ska köpa men funderar på resten.. Får se om man kanske kan hitta nått imorn då!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Finns inget att göra.. Är jättetrött också..

Sen tycker jag att vissa är lite dåliga på att uppdatera sina bloggar! Har ju inget att läsa. Haha! *Blinkblink* Okej, jag kanske inte skriver så intressanta saker, men jag skriver ju iallafall. Hihi.

* Moj moj *

Vill ha min bebbe..

Orkar inte mer nu.. Vill inte va gravid längre.. Snälla..?


* Moj moj *


Jo eller hur..

Det gick ju bra menar jag att städa. Jag orkade en hylla och två kvadratmeter av golvet sen var jag helt slut i både huvud och kropp. Medans högen på golvet minskade blev den ju lika stor i sängen! Fanns ju nästan ingenting jag skulle/kunde slänga!! Allt ska sparas/behållas! Hatar mig själv för att jag är en sån prylgalning.. Fy fan säger jag bara, känner för att säga till mamma och pappa att dom kan ta och riva mitt rum och slänga allt som finns i det för jag orkar inte rensa!

Blä.. Och Kent är ju ingen idé att fråga om hjälp, han ville ju inte ens rensa sitt eget hörn.. Får be mamma om hjälp sen helt enkelt. För jag orkar då rakt inte! Jag är ju så fruktansvärt tung i kroppen! USCH, kan inte rummet rensa sig själv och jag kan få föda min bebis så att jag slipper allting! Hellre ett rent helvete med bebisen som skriker och gapar för fulla muggar än att gå runt i den här valrosskroppen!!!!

DEPRIMERAD.COM!!!

* Moj moj *

Äntligen!

ÄNTLIGEN har vi fått besked från socialen att vi ska få pengar! 5000 typ skulle vi få och det kommer ju vi klara oss alldeles utmärkt på! Då har vi till mat och så har vi till bredband till och med! Jättelycklig är Kent nu! Haha.

Så jag ska nog gå upp och börja rensa på mitt rum så att vi kan flytta över aaaaalla grejer så att vi kan flytta in! Det känns ju sådär roligt men va fan, jag vill flytta!

Ska ringa pappa och kolla om det är okej att jag beställer bredband, om han tkr det är okej för jag vill inte beställa och sen stå där utan pengar, men det borde ju räcka tycker jag! Så nu ska jag ringa pappsen och sen ska jag upp och rensa på mitt rum! Hihihihihi.

* Moj moj *

VIDRIGT!!!!

Ja, tänkte jag. Pappa ville ju inte gå upp ur soffan för han mår inte bra. Så jag tänkte att jag får la laga mat själv då. Men frågar ändå Kent om han kan komma ner och hjälpa till.

Det är skit sam nu, för jag tänker inte ställa mig och laga mat!!! När du öppnar kastrullskåpet, tar fram stekpannan och möts av fett hur vidrigt är inte det då!?!? DISKA UR PANNAN DIREKT! Så jag fick ju ställa mig och diska ur den och nu känner inte jag för att laga mat. Nej aldrig i livet! Det är nått av det vidrigaste jag vet. Vad är det att ställa in en sketen stekpanna i skåpet??? Det är ju ungefär som att ställa in smutsiga tallrikar och säga: Ne men jag diskar dom sen när jag ska använda dom igen. HALLÅ ELLER?! UUUUSCH FÖR DET.

Ne, mamma kan ställa sig och laga mat om hon så gärna vill, för det är nästan så jag förlorar matlusten av att mötas av en fet, äcklig stekpanna som man själv ska laga mat på sen!

* Moj Moj *

Ute med Susanne

Idag började jag och älsklingen dagen med lite frukost. Sen så kommer Susanne, Kents mamma, och hämtar oss så åker vi till lägenheten med granen. Så fick vi en liten inflyttningspresent, en dörrmatta i form av två fötter! Jättefin var den! Så vi pratar lite där, sen åker vi till Lidl och handlar.

Väl hemma hos Susanne så går vi igenom hennes julsaker så vi får en massa fint! Hon skulle tydligen inte ha nånting. Konstigt.. Sen så går vi hem.

Nu sitter jag och väntar på mamma och så ska jag fråga pappa om han har lust att hjälpa mig att laga lite mat. Så hejsvejs!

* Moj moj *

RSS 2.0