Golden Flower

Idag så gick jag upp efter mkt om och men och löften om att aldrig gå och lägga mig igen (jo eller hur).. Iallafall! Kommer upp och går ner och kollar lite efter diskställ på internet, men det finns ju inga typ. Förutom på Rusta, så jag frågar mamma om vi inte kan åka till Överby och kanske köpa det. Hon skulle bara greja med disken och tvätten och så skulle jag äta en smörgås eller två så skulle vi åka.

Först gick vi till Rusta, men det diskstället jag hade hittat på internet var jättelitet, så vi sket i det. Men vi hittade ljusmanschetter och lite mossa till min adventsljusstake. Har massa julgrejor nu, mamma varit jättesnäll och köpt till mig. Vi köpte även julgardiner till köket, jättefina var dom. Jag hade ju velat ha panelgardiner, men som mamma sa, det är mysigare med gardinlängder som man hänger undan med såna där "stroppar".

Sen åkte vi till BlomsterHandeln för mamma skulle köpa julstjärnor till köket. Jag fick även två små julstjärnor som jag kan ställa i mitt kök, jättefina är dom! Så köpte hon två växter till som jag skulle ha i vardagsrummet, det var snällt av henne! Sen så åkte vi hem.

Pappa kom hem en stund också, han skulle sjunga hela dagen nämligen, men dom hade paus nu. Så han var hemma och åt lite. Sen så kommer Alex med förslaget att vi ska åka med på Kinabuffé. Stackars pappa kunde inte åka med för han skulle iväg och sjunga igen. Men medans vi väntade på att Sanna skulle komma hem från stallet och Alex skulle ringa så sjöng jag lite SingStar för mig själv (wooohooo).
Sen åkte vi äntligen!

Jag åt massa mat, hämtade tre gånger, fastän jag egentligen inte tycker om Kinamat. Så jag kände mig jätteduktig att jag åt ändå, och att det var gott! Alex hämtade med tre gånger, fast mkt mer mat än mig! Sen åt vi lite efterrätt, det var mumsigt. Sen så körde vi hem Alex och Sanna och åkte själva hem. Jag somnade i bilen, så trött var jag.
Känns som om jag har mjölksyra i magen, eller typ träningsvärk, mamma tror att det kan va typ sammandragningar!

När vi kom hem så satte jag mig lite här vid datorn, så kom pappa hem igen och sitter här och läser tidningen nu. Jag ska gå och lägga mig i soffan och se vad mamma sitter och tittar på och kanske nana en stund. Det hade inte varit fel!!

* Moj moj *

Lördag..

Idag kom pappa och väckte oss och sa att det var frukost. Så vi gick upp och åt. Då ringde Sanna och frågade om jag vill med och handla skor, det är klart jag kunde liksom, hade inget spec för mig.

Så vi åkte till Överby när jag klätt på mig och så och åkt och hämtat henne. Först gick vi till Skopunkten, där hittade hon ett par skor hon ville ha. Men vi sa det att vi skulle titta på andra sställen med så hon inte bestämde sig för ett par skor direkt. Då gick vi till Din Sko, men hon hittade ingenting. Så vi gick över till Etage till deras skoaffärer, men hittade inget spec där. Så vi gick över till Skopunkten igen för att köpa dom skorna. Sen letade vi efter en väska, men hittade ingenting så vi åkte hemåt. Vi sa det att vi kan ju åka dit en annan dag för att titta i mer affärer.

Hemma så började Sanna och Alex att skära grönsaker. Sen så åt vi Tacos, mumsigt. Vid sextiden började vi sjunga SingStar, sen spelade vi lite Yatzy. Och nuuu, ca. kl. 00.00, så åkte dom hem så jag satte mig och skrev lite här. Så sitter jag och pratar med pappa med om rätt Svenska. Nu ska jag prata med pappa lite och sen nana.

GODNATT!

* Moj moj *

Idag har jag gjort massa!

Blir kortfattat.

Gick upp sju, åkte till sjukgymnasten. Fick prova på TNS-apparat (sååå skönt). Åkte hem, hämtade mamma och Kent. Åkte iväg till pappas jobb, hämtade mitt körkort i mammas bil som pappa hade för jag vill inte köra mammas bil.

Hämtade Sanna, åkte till arbetsförmedlingen sen gick vi till kommunhuset. Gick till bilen, åkte till banken, satte in pengar på mitt konto. Körde hem Sanna.

Åkte till ÖB, handlade lite granna. Åkte hem. Var inte hemma länge. Jag och mamma åkte till Överby och handlade lite julklappar och mat. Åkte hem.

Kom pappa hem, vi åt mat. Fiskpinnar och potatismos, långt ifrån min favoriträtt, men gud så gott det var!

Sen åker jag iväg till Sanna och Alex och har det lite trevlig med musik, lite godis och "GENI" och "YATZY" och "Guitar Hero".

Åker hem. Lägger mig i badet. SOMNAR en stund. Går upp ur badet, går ner. Sätter mig några sekunder i vardagsrummet, reser på mig. Går ut i köket. Orkar inte göra smörgåsar, fastän jag är hungrig. Sätter mig här och skriver lite istället.

Det var min dag hittils. Nu ska jag nog ta och göra mig några smörgåsar och gå upp till älsk med lite godis till honom och sen ska jag nog nana. Liksom, somnar man i badkaret är man trött!!

* Moj moj *

Godmorgon

Klockan är tjugo över sju och jag undrar varför jag är den enda som är vaken?! Tråkigt kan jag ju säga.. Ska äta fort sen klä på mig, sen ska jag till sjukgymnasten, skriver när jag kommer hem igen!

* Moj moj *

Överby då

Jaa, jag och mamma åkte till överby när hon kom hem. Jag fick köra, och tur var la det för mamma var lite trötter. Först gick vi till Apoteket och sen gick vi till Kicks. Vi gick in på HM också för vi såg att dom hade extrapriser på jackor, behöver en nu när det är så kallt och den jag har är bara vindtät och speciellt varm. Jag provade massa men fick inte på mig dom runt magen fastän jag provade 44.. Jätteskoj, inte..

Vi kollade även på Kappahl men inte då. Vero Moda, inte då. Då sa jag att då går vi till Cubus och kollar efter en stor tjocktröja istället. Så vi gick över till Etage, men gick in på Rusta först, där köpte vi en rislampa med kinatecken på till mitt och Kents sovrum, för där ska vi ha gardiner med Kina tecken. Så köpte vi en fönsteradventsljusstake också till mig och Kent och så köpte mamma julpapper och sånt. Sen letade vi även efter adventsljusstake men hittade ingen! Så vi betalade och så gick vi och fikade på det där nya stället, där Burger King låg.
Inte att rekommendera!

Så gick vi till Harald Nyborg för att kolla efter adventsljusstake men nehepp.. Sen ville mamma hem för hon hade ont i knäna. Så jag sa aa men då kan vi väl ta Cubus en annan dag då. Men hon sa att när vi lika gärna var här så kunde vi ta det.

Så vi gick upp till andra våningen på Harald Nyborgs sida så att säga och gick runt alltihop men stannade till vid Indiska där vi hittade en jättefin adventsljusstake. Den köpte vi, det fanns även såna JÄTTEstora koppar som jag vill ha, men jag sa att det kan jag önska mig istället kanske. Så vi gick vidare till Cubus, där testade jag några jackor, men jag började bli fruuuuuktansvärt deprimerad, då sa jag att då vill jag bara ha en stor tjocktröja. Så då gick vi in på kill avdelningen och där hittade vi en sån där tröjjacka för 199 kr! En sån köpte vi! Så sa vi det att när jag väl gått ner i vikt och kommer i mina gamla hederliga egna vinterjackor så kan ju pappa få den här! Så nu har jag en varm och gosig vinterjacka/tröja!

Jag har hört att folk tycker det är jobbigt att va höggravid mitt i sommaren, men jag tycker det är jobbigt att va det mitt i vintern! BLÄ!! Finns ju ingen jacka som passar en gravid!!

* Moj moj *

Jaså det är så, tkr du?

Ja, nu sitter man här i nattlinne och ORKAR verkligen inte gå upp och klä på sig. Men jag måste snart ändå. För jag ska va så duktig att jag ska gå ut och hämta posten. Och sen vid halv fyra kommer mammsen hem och då bär det av till Överby. Hon skulle till Kicks och Apoteket sa hon. Mjaaaaaaa.

Hehe, kan inte sluta tänka på hur trevligt jag och Sanna och Alex hade här vid köksbordet igår kväll. Vad vi skratta åt Alex och hans "du är.." och så det där pruttljudet som han aldrig får till!

Varför försvann snön för?? Då såg det iallafall lite ljust ut ute, men nu är det bara grått och tråkigt. Blåser gör det med i massor. Inte mysigt, inte mysigt alls!
Vissa tycker det är mysigt med höstrusk, men jag tkr inte det. Innan den lilla snön som vi fick landade var det mysigt, men jag tycker att när snön väl har fallit en gång så ska den ligga där tills våren kommer, men det tyckte tydligen inte vädret!

Vaknade vid halv sex och skulle på toa, jag trodde jag skulle skrika högt av smärta, det gjorde så förbannat ont att resa på sig. Jag började gråta så ont gjorde det, tröttnat på den här skiten nu. Kan inte Marängen bara komma ut??
Allt vatten i benen då?? Vart kommer det ifrån?! Mina fötter ser ut som fotbollar på kvällarna, inte så snyggt kan jag inte påstå! Mupp på det här nu..

Aja, ska upp och klä på mig nu, skriver senare, om jag orkar och om det hände nått roligt på Överby kanske.

(P.s Vad ska jag ge Alex och Sanna i julklapp??!?!?! Nej Alex, du får ingen bil.. D.s)

* Moj moj *

Nu är det onsdag..

Och vi har fof inte kommit iväg för att handla. Pappa lämnade bilen hemma idag, aa jättebra så vi kunde handla. Men vad ska vi handla för?? Ska vi handla på krita kanske? För nått kort lämnade dom ju inte hemma så man kunde betala för maten.. Inte så smart kanske.

Vet inte vad jag gör med mitt hår snart.. Det är torrare än fnöske och jag vill inte ha den här hårfärgen längre!! Hjälp mig..

* Michelle Noré *

House

Doktor House är riktigt bra faktiskt. Han är lite tyken, men han är rolig och cool tycker jag!

Det blev inget handlande, pappa orkade ju inte resa på sig ur soffan (som vanligt). Trött jag blir på allt ibland..

Bävar inför att gå och lägga mig.. Förr var det skönt att gå och lägga sig och sova. Men nu är det inte det längre, för jag vet att jag kommer att vakna flera ggr och ha AS ont och måste på toa och vända på sig med möda. Det börjar tära på mig nu att det gör så ont..

* Michelle Noré *

Jaha

Nu blir det nog handlande iallafall.. Får väl se.. Jag känner inte för att handla längre.
Är så tråkigt när man ser fram emot nått och så blir man besviken, och så gör man det man såg fram emot ändå. Då känns det bara som om den man gör det med gör det bara för att man ska bli glad och det känns inge roligt. Känner sig bara som en parasit och att alla ska anpassa sig efter sig själv. Och det vill inte jag.

Det blir ju att handla med pappa isåfall. Det gör mig iförsig inte alls nånting, för även om det brukar gå fortare när pappa handlar så går inte han så fort, så jag slipper springa för att hinna med. Det gör ont att gå så fort. Men ingen som förstår verkar det som.. Ne alla ska ha så bråttom i denna värld. Hade velat se alla andra gravida så kan ju dom få känna hur det känns med foglossningar, höftsmärtor, ont i ryggen och allt det där. Vatten i fötterna och benen är inte heller himmelriket kan jag säga. När du lägger tyngden på fötterna och det känns som dom ska spricka, hur roligt är det då?!

Sry, var tvungen att klaga lite.. Är lite känslig nu så att vi inte skulle åka och handla och att vi nu ska åka och handla gjorde mig lite ledsen..

* Michelle Noré *

Jaa

Det blev två par byxor, en skjorta och en slips till pappa när vi till slut var färdiga inne på Dressman. Assnyggt tror jag det kommer va tillsammans!

Kom hem iallafall och älsklingen har lagat mat och det var jättegott, men väääldigt pepprigt, haha! Men allting är gott numer känns det som, tror säkerligen jag skulle kunna äta svamp utan att få kväljningar, men det vågar jag mig inte på..

Sen så sätter jag mig här framför datorn och spelar lite patians. Sen så trodde ju jag att vi skulle åka och handla, men nej då. Pappa sover och mamma orkar inte. (Hon sover nu med kan jag säga. Jag får banne mig inte sova en stund på dagarna, men dom får... *suck*.) Så jag tänkte att jag skriver upp vad vi ska handla så åker jag och Kent då. Men när jag kommer upp så säger han att han inte kan.. Han ska leda ett raid.. Menmen, vi får handla imorn istället då..

Jag som sett fram emot att handla! (Fråga mig inte varför, jag kan se fram emot vad som helst nuför tiden känns det som. Bara ett glas mjölk kan jag bli asglad över likom, hallå eller...) Så blev lite ledsen i ögat när Kent inte kunde, men han var så söt och gullig så jag kunde inte bli arg på han, det var ju faktiskt meningen att jag och mamma skulle handla idag..

Mamma får la köra pappa till jobbet imorn, eller jag. Så får jag och älsklingen handla imorn istället.

* Michelle Noré *

Blev lite ledsen faktiskt..

Men det är inte mkt att göra åt, pappa visste ju inte att man inte fick diska min kopp i diskmaskinen.

Det är så att jag fick en kopp av Kents mammsing när jag fyllde år som det stod Michelle på. Hon hade gjort texten själv med sitt program och bajs. (Hon har sånt där så man kan göra dekaler och grejer till bilar och sånt.) Och man fick ju inte köra den i diskmaskinen för då förstörs texten, så hade ju min lilla pappa stoppat den i diskmaskinen ändå. Jag trodde ju att det var mamma som gjort det för det brukar va hon som plockar i och ur diskmaskinen så jag ringde ju och skällde på henne för det, men jag får be om ursäkt för det imed att det inte var hon!

Jaaaa, idag har inte hänt så mkt. Gick upp, åt frukost sen satte jag mig framför tv:n och datorn så nu sitter jag här. Ska snart ringa pappa för han skulle tydligen kanske till Dressman sen och köpa byxor och tänkte att jag kanske kunde följa med så man kommer ut lite idag! Fast det gör jag nog senare iallafall för vi ska åka och handla! Men men, trevligt att komma ut lite mer gånger!

Idag ska älsklingen laga mat förresten! Eller ja, vi ska la laga mat. Får la hjälpa lillen lite! Hihi. Blir kasslergryta, den är verkligen jättegod!

Höll ju på att flippa igår.. Fick ju inte ner det förbannade programmet som jag ville ha, men till sluuuuut fick jag tag på det. Jag kom ju på att jag har Vista och INGENTING funkar ju i det..

Men men, nu ska jag ringa pappa och sätta mig och spela lite patians på datorn. Ha det så roligt så skriver jag senare om jag orkar!

* Michelle Noré *

Sööndag

Jag fick inte dom dära snygga stövlarna, tråkigt dåra. Men så är det ibland.

Idag gick jag upp runt tio och gick ner till pappas dator och spelade lite kortspel. Sen gick jag upp och väckte älsklingen så gick vi ner och åt frukost.
Sen satte vi oss med pappa i vardagsrummet och tittade lite på "Dude, where's my car?" och lite på "Deja Vu".

Så gick vi ut och kopplade på släpkärran och åkte till Corre i Göta och hämtade ett köksbord. Får se om vi använder det eller behåller det gamla. Skulle vi behålla det gamla kan vi ju alltid sälja det vi hämtade hos Corre. Men men, det löser sig. Jag och älsklingen bar upp det själva till lägenheten och det var tungt flr mig. Börjar bli riktigt trött i kroppen.. Men det är ju inte så konstigt, det är ju ca 3 veckor kvar bara! Iallafall, vi körde sen hem och kopplade av kärran så tänkte jag åka direkt igen till lägenheten för att greja lite, men det blev inget. Jag skulle tydligen laga mat!?
Så jag ställde mig och lagade köttfärssås och spaghetti. Det gick la sådär. Fick lite panik så pappa fick ta över. Men jag dukade iallafall. Mamma kom hem alldeles utmärkt till maten. Så vi satte oss och åt och köttfärssåsen var jättegod! Jag hade ju gjort den! 

Sen så ringe jag Jenny så åkte jag och hämtade henne och åkte till lägenheten. Jag ställde mig och diskade och hon försökte fixa mina besticklådor. Det gick ju bra den första, men sen den andra så gick saxen sönder! HAHA!! Men den kostade ju typ 10 kr så det gjorde inget! Sen så satte vi oss i vardagsrummet och tjötade lite. Tror hon behövde tjata av sig faktiskt! Hon pratade iallafall jättemkt! Hehe. Tiden rusade iväg men till slut så åkte vi hemåt. Jag släppte av Jenny hemma hos henne och körde sen hem själv.

Väl hemma så gick jag upp på rummet och kramades med älsklingen men han var upptagen, som vanligt! Hihi. Så satte jag mig vid datorn och kikade runt på folks bloggar. Kan ju inte säga att jag kanske är världens bästa på att uppdatera men vissa är faktiskt värre än mig! :P
Sen gick jag ner och gjorde iordning tre smörgåsar med Nutellakräm. Var så godissugen och det var det enda vi hade hemma! Det var gott!

När jag ätit så la jag mig här i sängen och tittar på Andra Avenyn, så jag ska sluta skriva nu och titta på detta, sen soova sängen. Så gott ska det bli!!

* Michelle Noré *

Snygga vinterstövlar!

Hade tråkigt så jag satt och tittade lite på Tradera och hittade jättefina vinterstövlar med ludd!!
Med frakt så kostar dom bara 55 kr, så jag hoppas verkligen att jag får dom och om jag får dom så hoppas jag att dom passar, har ju lite svårt att hitta skor som går på.. Annars får väl mamma få dom. Inte mkt att göra åt det.

HOPPASHOPPASHOPPASHOPPAS!!


* Michelle Noré *

Äntligen!

Nu har vi äntligen fått undan nästan allt till den nya lägenheten. Det är bara grejerna i mitt rum kvar, men dom får vi ta en annan dag, för vi måsta ha nånstans att sova här också. Imed att vi inte har fått några pengar av socialen, och då har vi inga pengar att köpa mat för. *Suck*
Längtar tills vi kan flytta in, för det är en så fiiin lägenhet, mamma sa att hon kunde ta den själv! Haha. Måste dock ha gardin stänger och en duschdraperistång. Sen är ju inte en lampa till köket fel. Men det fixar sig. Det finns alltid nått här hemma! Vi har ju typ allt här; haha. Massa från farmor och mormor och sånt som Alex inte ville ha och grejer.

Nu ska jag gå ner och äta en sväng kanske om jag orkar, men skriver sen om det finns nått mer att säga, eller om jag hittar nått intressant på internet att diskutera :)

    * Michelle Noré *

Bloggar

Har lagt in lite bloggar som jag kikar in på då och då. Säg till om ni inte vill va med!

♦ Michelle Noré ♦

New blogg!

Nu har jag en ny blogg igen. Tröttnade på den andra, men den här är inte mkt annorlunda. Ett annat namn, ett annat utseende bara.
Valde ett lite vintrigare/juligare "tema" på min blogg!

Skriv gärna vad ni tycker, vad ni tycker ska ändras och kom med små förslag och så, vore trevligt!


♦ Michelle Noré ♦

RSS 2.0