Mläst

Fråga mig inte om rubriken..

Iallafall idag så gick jag upp ett, gott! Kollade upp bussar till stan och satte på bedövningssalva på armen. Sen vid halv tre tog jag bussen in till stan, gick till apoteket och hämtade ut p-staven och sen gick jag till u-mottagningen och satte in den. Här ska det inte bli några barn än på ett tag. När jag stog på torget igen så hjälpte jag Emma med vagnen upp på bussen! Sen tog jag bussen till Sylte Center och handlade en dricka till Kent, disktrasor och cementpluggar.

Nu sitter jag och väntar på att Linda och Tobbe (som är segare än korv) ska komma hit och så ska vi hjälpa dom med köksbordet som står på våran vind som dom ska få. Sen ska vi väl hem till dom och sätta upp en hylla tror jag väl!

Hejs!

Fredag

Nu är det fredag igen. Va fort tiden går ändå. Faktiskt.

Igår så flyttade vi den gamla sängen, körde hem den till mamma och pappa. Alex kom och hjälpte oss att bära upp den på ovanvåningen. Sen satt vi där och tjötade tills typ 22.00 sen körde Alex hem oss. Väl hemma så ställde sig Kent och lagade lite Pasta Carbonara och jag ställde in dom andra sängarna och la madrassen över. Sen så åt vi och sen gick vi och la oss.

Imorses så var det min tur att gå upp med Celine så jag gick upp runt sju kanske. Sen vid åtta igen var hon trött så jag gick och la henne. Egentligen skulle Kent gå upp nu och åka till slussen men han mådde tydligen dåligt så jag orkade inte tjaffsa utan la mig och sov. Så jag fick sova en timme till, sen var det matdags igen och då gick både jag och Kent upp. Så nu sitter vi här och Kent ska snart gå iväg och handla då vagnen står hemma hos mamma och pappa så jag måste stanna hemma med gummsan.

Nu ska jag sätta mig och titta vidare på Americas Next Top Model. Ha det!

På länge

Nu har jag inte skrivit ett riktigt inlägg på hur länge som helst (känns det som?).
Iallafall. Kommer ju inte ihåg allt som har hänt sen jag skrev sist.. Men kan ju berätta om gårdagen iallafall.
Då ringde Anna och undrade om vi ville följa med upp och åka cross. Jag är ju inte så mycket för det, men Kent ville det så vi tackade ja. Först åkte vi hem och käkade lite, sen så kom Alex som också ville med och hämtade Kent så åkte dom och hämtade Mikke på dagis. Jag skulle köra hem pappa först nämligen, sen åkte jag med upp till Anna. Väl där så tog Kent den lille crossen bort till åkern och Anna tog MT:n. Andreas och Mikke (dom lata), tog bilen. Jag och Alex traskade bort med Celine i barnvagnen.

Kent körde ut den lilla crossen på åkern och ja, där var han helt lerig. Sen tog Mikke ut crossen och körde lite. Han körde väldigt försiktigt då han hade vurpat ordentligt dagen innan. Så han vågade inte riktigt. Sen så tog Andreas MT:n och körde lite grann. Haha, va den gick dåligt med honom på. (Han är den lite större sorten så att säga!)

Sen så körde Alex MT:n och han hade jättekul! Det var jättelängesen han körde moped! Haha. Sen fick både moppen och crossen vila lite. Efter det så tog Kent crossen och Andreas moppen. Dom fick stopp båda två typ samtidigt. Ingen av dom hade på bensinkranen! Haha. Sen fick dom igång dom samtidigt. Och fastän Kent stod en 50 meter bakom Andreas så kom Kent först fram till oss! Haha. Så tog Mikke crossen igen.

Efter ett tag så hängde sig gasen på MT:n så Andreas körde tillbaka den så fick vi avsluta dagen och gå hemåt. Men då ledde vi både crossen och moppen.

Sen åkte vi hemåt och lagade mat och tog det lungt. Gick och la oss tidigt. Jag somnade la typ runt tio eller nått tror jag.

Idag har inte hänt så mycket än faktiskt. Jag har kört Kent till Slussen och så har jag samlat ihop pant och ätit frukost. Matat Celine och sövt henne. Så nu sitter jag typ och väntar på att klockan ska gå..

Gud så härligt väder vi har fått då! Solen skiner och det skiner rätt in i lägenheten så det blir asvarmt här inne, vi får öppna dörren för att få in lite luft! Ska se om det blir lite kort senare idag! Kanske går ut och går.

Ha det bra så länge!

Graviditeten och förlossningen

Graviditeten

*Vilka var dina favorit kläder? Hade mest mysbyxor
*Vad var din/dina favorit rätter? : Allt typ:P
*Vad var dina/din favorit dryck? : Mjölk
*Vad tyckte du inte om? : Att gå långa promenader och stiga upp ur sängen
*Var det någon favorit rätt som ändrades? : Nej
*Vad var du mest sugen på? : Godis och mat
*Hade du halsbränna? : Massor
*Hade du foglossning? : Skojar du eller..
*Hade du sammandragningar? : Två tre gånger kanske
*Mådde du illa? : Nopes
*Vilken sovställning var bäst? : På sidan
*När var din BF dag? : 12 december
*Gick du över tiden? Ja, tolv dagar
*Hur mycket gick du upp i vikt? För mycket
*Hade du mycket vätska i kroppen? Ja, massor
*Hur var ditt psyke? Gnällig, men oftast glad.
*Gnällde/klagade du? Ja lite grann
*Vad trodde du det var för kön? En pojke
*Visste du vad det var för kön? Nej
*Hur låg ditt SF mått? : 37 cm sista mätningen
*Var du rädd för något? Att det skulle hända nått med barnet vid förlossningen
*Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Som en vanlig förlossning
*Hur ser du på graviditeten idag? : Jobbig, men ändå nått fint som jag gärna gör om.
*När började din förlossning? Jag hade ju ingen normal förlossning.. Men det var väl på julafton
*Hur började den? Värkar den på morgonen den 21:e december
*När åkte du/ni in till förlossningen? Klockan fem på julafton
*Varför? För att jag inte stod ut med värkarna, och dom kom med två minuters mellanrum
*Vem/vilka åkte du in med? Kent och mamma
*Fick du/ni åka hem igen? Nej
*Vilket sjukhus skedde förlossningen på? BB NÄL
*Hur mycket var du öppen när ni kom in? 4-5 cm
*Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Inte mycket. Jag låg bara och skrek i stort sett.
*Vilka/vilken var med under förlossningen? Ja, det skulle ju varit Kent och mamma men det blev ingen till slut
*Tog du nått smärtstillande? : Lustgas och ryggmärgsbedövning
*Grät du? Ja
*Vad tyckte du var jobbigast? Värkarna
*Var du rädd för något? Nej, jag ville bara att det skulle gå över..
*Hur lång tid tog det? 10 och en halvtimme
*Hur ser du på förlossningen idag? Smärtsamt men vill göra om det.
*Vad blev det för kön?: En stor tjej
*Hur mycket vägde barnet? 3900 gram
*Hur lång var barnet? 51 cm
*Vad var huvudomfången? 37,5
*Hur mådde barnet? : Prima

Jag hade ju ingen normal förlossning. Värkarna som jag hade öppnade inte upp utan bara gjorde ont, och dom gjorde onormalt ont. Jag låg och skrek tills jag blev hes i stort sett.. Inget jag vill va med om igen..

Ingen lust.

Jag har verkligen ingen lust att blogga längre.. Jag vet inte varför.
Sitter inte ens vid datorn lika mycket som förr. Då kunde jag ju skriva flera inlägg per dag. Nu blir det ju knappt ett i veckan..

Äkta eller inte?

Jag har nu förstått vad som är äkta och inte. Är det äkta stannar det kvar, är det inte försvinner dom. Och dom flesta var oäkta kan jag ju säga.

Svar på fråga:

Hej Anonym! Jag vet inte just nu, men jag ska ta reda på det idag så kommer det upp på bloggen senare. Nu ska jag lägga mig i soffan och slumra..

Montag

Hejhej alla glada blåfåglar där ute! Idag så åkte jag hem till Sanna för att hjälpa henne att packa lite. Kent var på slussen och tråkade (tydligen). Men sen kom även han dit. Vi satt och tjötade lite, packade lite. Lite allt möjligt typ.
Fick några tabletter av Sanna som tydligen tar bort sötsuget. Asbra, så jag kan gå ner i vikt nån gång! Har inte gått ner nått sen graviditeten typ.. Börjar bli deprimerad för jag får inte på mig nått längre!! Yeye, hoppas dom hjälper! Sen så tog Kent moppen hem och Sanna körde hem mig. Väl hemma så satte jag igång med disken.
Den är inte färdig, men jag orkar inte mer nu och mina fingrar är gött torra bara.. Blä, eller aa hela händerna rättare sagt.

Hungrig är jag, som en varg. Men vet inte vad jag ska hitta på och laga till mig och KentAgent.. Han får komma med nått förslag tycker jag!

Yeye, ska sätta på Miami Ink eller nått..

Kvällen

Nu är det kväll här i Trollhättan och vi gör ingenting. Vi sitter vid våra datorer och nördar typ. Celine ligger och sover. Hon vaknar nog snart och ska ha mat.

Idag så var vi först och lämnade Celine hos mamma, sen åkte jag, Kent och Alex och åt kinabuffé på Golden Flower. Jättegott var det! Sen så åkte vi och hämtade Alex Guitar Hero gitarr hos Jokela. Vidare hem till mamma och tjötade lite. Vi skulle hämta Hanna vid typ fyra egentligen, men hon sa att vi skulle komma runt åtta istället. Så vi åkte hem till Alex så länge och kollade på Bolt. Den var bra, det lilla jag såg.. Jag somnade så trött var jag.

Sen så var filmen slut och vi skulle åka och hämta Hanna. Så vi åkte ända ut till Frändefors och hämtade henne, sen körde vi henne till Amigo så hon fick köpa en skinkrulle och sen hem. Vi åkte vidare till McDonalds och åt lite smått och sen körde Alex hem oss.

Nu sitter vi alltså här. Men men, nu ska jag tjöta på msn och titta på Beck - Den svaga länken.
Bajbaj

Söndag

Det snöar, vet inte om jag ska säga bu eller bä. Känner inte för mer snö nu. Den skulle ha varit här i julas, inte nu. Det ska va vår och det ska bli sommar. Vill ha värme, så man kan bada i pappas pool! Och så man kan gå ut och gå med barnvagnen utan att antingen bli pisseblöt eller frysa som en apa!

Gick upp ca halv sju idag. Det var min tur att va vaken med Celine idag så jag har varit uppe, tittat lite runt på internet och lekt lite med henne, matat henne två gånger.
Det var lite roligt. När jag var ute på balkongen och rökte satt hon och stirrade på mig och det såg ut som om hon tänkte:
Vad gör du där ute? Kom in och prata lite med mig istället!
Så söt var hon.

Vet inte riktigt vad som händer idag. Ska kanske iväg en sväng sen men vet inte riktigt. Jag hade ju tänkt gå ut och gå lite med Celine i vagnen idag, men det sket sig juh när det snöar, då har jag verkligen ingen lust att gå ut!

Men men, ska gå och lägga Celine nu och sova en stund själv tänkte jag så jag inte är så tjurig idag..

Åh, lax!!

Vi åkte ju hem till mamma och pappa och vi fick lax till mat, SÅ JÄTTEGOTT! Jag älskar verkligen lax!

Hemma hos mamma och pappa så gjorde jag iordning det stora akvariet (60L) så ska det få torka så jag kan hälla ut den gamla sanden och köra det till lägenheten och göra iordning igen. Så ska jag flytta våra fiskar sen. En kampfisk (det är Kents) och så fem Korall Platys och fem (ra) Barber, en Guppy, en mal och fyra räkor! Från början hade jag typ 8 guppies, 6 platys, 6 barber, 2 malar och 6 räkor, men dom har dött en efter en typ. Yeye, jag är glad över dom få vi har!

Sen tog Kent moppen hem och jag tog bilen, mm varmt och skönt det var att sitta i en bil. Vi ska kanske en sväng förbi Viktor sen. Men det är inte säkert. För nu fick Kent igång sin dator som han trodde var kaputt. Men han dammsög lite och sen så "blip" funkade den igen! Bra bra!

Yeye ska titta på Design Simon och Tomas nu!

Lördag

Och jag har ont i min nacke/axel. Vete fan vad jag har gjort. Har svårt att sitta i olika ställningar!

Iallafall, idag ska vi städa egentligen, men jag får se om min nacke/axel blir bättre! Så jag orkar. Vi ska snart iväg och köpa cigg och hämta Kents moppe kanske.

Svar till Elin:

Ja, jag har fått min bebis! Hehe. Hon kom den 25 december så det är ett tag sen. Celine heter hon!

Yeye, har ingen skrivlust. Uppdaterar senare!

MAAAAAT

Ge mig MAT! Jag är så hungrig så jag spyr snart känns det som. Nej gud va äcklig jag var, men det är nästan sant ju! Ska snart laga mat tänkte jag, blir fläskfilé bitar med potatisgratäng, men jag är ju så lat att det är färdig gratäng man bara häller upp och ställer in i ugnen!

Idag så åkte Celine buss för första gången och hon såg ärligt talat helt skräckslagen ut! Vi åkte till BVC, hon var 61,5 lång och vägde 6265 gram.
Sen somnade hon i vagnen och vi åkte hem igen. Då satt vi och väntade på att mamma skulle sluta så att hon kunde hämta oss så vi kunde åka med henne och köpa mat till Celine. Hon äter Lemolac och den finns bara på Maxi på Överby, och det är la typ en mil dit. Det blir lite långt att gå.

Sen så var vi hemma hos mamma en sväng och tjötade sen så åkte vi till Apoteket och handlade Minifom. Usch vad det är dyrt..
Så åkte vi även till Godisjätten och köpte lite godis, mumsigt! Körde till Hanna och tjötade med henne en sväng och sen åkte vi hem. Nu sitter båda två vid datorerna och Celine sover, som "vanligt". Hehe.

Yeye, ska sätta på Tv:n och sen sätta på ugnen, see y'all!

Trött

Trött som ett as, men lilla Celine vill inte sova. Usch vad jag hatar att hon ska vakna och inte vilja sova mer.. Det var en sak som var så skön när hon var riktigt liten, hon sov och åt, sov och åt. Men inte nu längre. Men det är så mysigt när hon är vaken med iförsig, att sitta och prata med henne och så!

Yeye, ska hitta på nått annat nu, typ lösa korsord eller nått..

Idag dåra

Ja, dagen började med att Kents mamma kom och hämtade oss. Så åkte vi till Slussen och Kent pratade lite med Frank. Sen åkte vi till Trolltobak, Susanne köpte tuggtobak och vi köpte cigg och snus. Efter det åkte vi vidare till Susanne och Janne. Där så pratade vi lite och tittade lite på TV. Kent hjälpte även dem att bära upp ett skrivbord till ovanvåningen.

Stackars Sammy då! (Deras hund.) Han gnydde och blev jätteförvirrad och orolig när Celine skrek. Tyckte så synd om honom.

Sen kom Alex, min bror, och hämtade oss så åkte vi först till Systemet och sen gick vi till Djur Farmaciat (stavning) och pratade med dom om p-piller till Alex och Sannas katt Lillan (Lillasyster som hon heter egentligen). Efter det åkte vi till U-mottagningen där jag skulle prata med en om p-stav. Så dom ska ringa mig imorn och boka tid för insättning, uschianamig!

Sen körde Alex hem oss. Vi hann inte va hemma länge innan Alex och Sanna kom hit och lämnade lite skivor så Kent kunde bränna ut lite Beverly Hills avsnitt till Sanna. Sen så åkte vi och käkade pizza hemma hos Alex och hadde det trevligt.

Sanna skulle ut till stallet senare och då körde dom hem oss samtidigt. Så då passade vi på att bada Celine som var pigg och hade ätit. Men stackarn fick vatten i ögonen så hon blev jätterädd och skrek som bare den stackarn, så vi skyndade oss som bare den.

Men men, nu ska jag iallafall mata Celine och titta på Lyxfällan och dricka varm choklad. Så hejs!

Hon måste lära sig..

Vi har daltat alldeles för mycket med Celine, hon har fått sova i vagnen sen hon föddes typ. Hon har sovit sammanlagt ca 5 nätter i sin säng kanske. Så nu måste hon lära sig att sova i sin säng. Så hon får ligga där inne och skrika lite.. Jag känner mig jätteelak som låter henne ligga där och skrika, men hon måste lära sig att vi inte kommer så fort hon skriker. Dom lär sig det ganska snart annars har jag märkt..

Ska gå in om några minuter och se ifall hon somnar. Men jag måste hela tiden vara uppmärksam. För hon har hosta och skriker hon så kan hon få sån hosta att hon inte får nån luft, så då måste jag springa in och ta upp henne och försöka lugna ner henne. Så det är inte bara att stänga av nu..

Hoppas jag gör rätt med det här och inte fel. Säg till om det är fel av mig..

Godnatt då

Dagen började med att vi ringde pappa så fick han komma hit och lämna bilen. Sen åkte vi till AF och skrev in Kent på Ungdomsgaranti. Sen åkte vi vidare till Slussen där Kent skulle prata med Frank, men han var ute på tjänsteärende. Så Kent ska ringa honom imorn. Sen så åkte vi bort och grattade Hanna och köpte på Systemet åt henne. Hon fyllde ju bara arton så ingen Bolag för henne än, så Kent var så snäll och hjälpte henne!

Sen åkte vi hem. När gumman hade somnat för natten här så städade vi lite i vardagsrummet, eller ja Kent gjorde och jag satt och tittade på typ. Busiga mig! (Eller lata kanske man ska säga! Haha.)
Efter att han städat lite här så ställde vi oss i badrummet och tvättade Celines kläder för hand, usch och blä vad tråkigt det var, men det måste göras! Efter det la jag in hennes rena kläder i hennes nya hyllgrej, vet inte vad det kallas!
Så nu är där fint och så. Sen satte vi oss och åt varma mackor och kollade lite på Jumpstyle. Gå in på Youtube och sök på Jumpstyle, ascoolt är det. Jag kan grundstegen, men har fortfarande ont i höfterna efter foglossningarna så jag klarade inte av det.. Så nu ska jag gå och lägga mig för jag är jättetrött.. Fick inte sova mycket idag.

Gick ju upp typ sex för då ville gumman inte sova mer, så det var ju bara att snällt gå upp och tråka tills hon skulle sova igen, sen la jag mig i soffan och sov. Men fick la bara sova en halvtimme eller nått för då vaknade Celine till och Kent steg upp för jag bad han ta henne. Visst var han snäll och gjorde det, men han väckte ju mig och frågade en massa emellanåt så jag fick ju bara sova några minuter åt gången! Såå får sova inatt, så får Kent ta henne imorn morgon, vi tar varannan morgon liksom så blir det rättvist!

Så godnatt på er, sov gott och dröm sött om vad ni nu vill drömma om!

Lägg ner nu

Lägg ner attityden, innan jag lägger ner att engagera mig.

Snabbt inlägg

Jaa, tvätt tiden som jag bokat glömde jag av. Satan.. Iallafall så ska vi upp till Anna och spela Guitarr Hero. Så snart kommer Andreas och hämtar oss imed att vi inte har nån bil idag!!

Hejs!

P.s. Det blev inget städande heller!

Blir så trött

Jag blir så trött på Bilddagboken! Jag kommer inte in och kan se mina vänners bilder! Alla andra kommer in som vanligt, men inte jag! ÅÅÅH, hatar BDB just nu!
 
Idag gick vi till Netto och handlade lite. Köpte en grej som man hänger i garderoben som jag ska ha till Celines kläder. Blir lite mer plats då! Fast hon har inte så mycket kläder så den blir uppfylld, men kan va bra att ha ändå! Så köpte jag även ett storpack med en massa plastlådor för mat, pålägg m.m. 48 stycken olika! Jättebra! Speciellt att ha när Celine blir äldre och ska iväg på utflykter och grejer!

Yeye, ska packa upp dessa lådor nu. Sen ska jag gå ner och tvätta. Sen ska jag tvinga Kent att hjälpa mig att städa, annars klipper jag av kabeln till hans dator!!!

Nuuu..

.. har jag inte skrivit på länge, för jag har inte haft nån lust eller så..

Igår så var vi hemma en stund hos mamma och pappa. Kent fixade sin moped och jag städade pappas bil. Det behövdes. Sen så åkte vi och hämtade Hanna och Robbin (dubbel-B liksom!) och så åkte vi till Överby, sen körde vi hem dom och vi åkte hem.

Lite senare på kvällen körde jag Anna och Eva-Britt från Kronogården till Folkets Park.

Nu så ska jag gå och klä på mig för Alex och Sanna (tror Sanna är med) ska hämta oss så ska vi till ÖB, sen ska vi till Överby igen med Hanna!

Bajbaj

RSS 2.0