Nu så!

Nu har jag den där! Själv tkr jag den är jättefin!


Woaaa!

Nu är det bara två och en halv timme kvar tills jag ska tatuera mig! Shit jag har ont i magen!!

Morgon

Klockan är sex och våran lilla dotter vill inte sova.. Jag som verkligen behöver sova och va utvilad, ska ju tatuera mig om tio timmar. Hon sitter och tittar på MTV framför tv:n. Jag bara väntar på att hon ska börja skrika för att hon är trött.

Klockan tio idag ska vi va på möte hos på Socialen. Fråga mig inte varför. Men det är la bara att gå och se glad ut. Sen ska vi väl kanske förbi Kents kompis Viktor och hämta Kents isärplockade dator. Vet inte om Anna ska ha delarna eller om Kent ger dom till pappa istället, den är tydligen bättre än pappas dator som han har nu.

Yeye, ska sätta mig och läsa lite.

Usch och fy

Jag tog ju värktabletter tidigare idag för jag hade ont i huvudet. Det hjälpte inte ett smack och huvudvärken blev värre och värre. Till slut fick vi åka hem till mamma och pappa så jag kunde ta två av mammas receptbelagda tabletter. Sen la jag mig på soffan hemma hos dem, men jag hade så ont så jag kunde inte somna. Då satte jag på mig min mc-hjälm så att jag fick ett tryck runt huvudet och det var jätteskönt så till slut somnade jag en timme tror jag väl.

När jag vaknade kände jag hur mycket jag saknade min motorcykel! Jag vill ut och åka nuuuu! Men det går ju inte när det är sånt här väder, det är ju alldeles för kallt! Har ju inte kört på ett år eller nått nu!

Här är min älskade pärla!


(Klickbar bild)

En Yamaha Virago 125cc 97:a

Nu till våren hoppas jag på uppkörning för tung med begränsning så jag kan köra 25kw:s mc:s!

Yeye ska se på MTV nu!

Host och harkel

Jaaa, här hostas det högljutt och harklas där emellan!

Idag så har vi varit på babymassage, det är det ju varje onsdag, och när alla bebisarna skulle bli påklädda så var det en bebiskör! Haha!

Sen så åkte vi hem en stund till Kents mamma och prata lite. Sen åkte vi in till Vänersborg igen och köpte skinkrulle och hämtade upp Anna och Mikke och körde hem dom. Sen åkte vi hem och åt, och matade Celine och nu sitter vi här och degar. Jag ska göra iordning lite mer mat till Celine och varm choklad till mig. Ska även ta värktablett.

Bajbaj

Tvättar - igen

Ja nu tvättar jag igen, men nu hade jag bara två tvättar kvar så är det färdigt sen!

Hittils idag så har vi varit och handlat lite. När vi kom hem så satte vi oss båda och tittade lite på våra serier på våra datorer och Celine satt och pratade med tv:n. Sen så matade jag Celine och så har jag rensat hennes kläder, sånt som var för litet och så. Det ska min bror få om han vill ha det, dom får gå igenom det sen när dom kommer hit till Sverige och se vad dom vill ha för nått. Sen gick jag och Kent ner och slängde in tvätt i tvättmaskinen och nu så ska jag leta upp ett kladdkakerecept för senare ska vi till hans mamma, hon fyller år idag, så då tänkte jag att det kan va lite gott med en kaka kanske!

Yeye, ska leta upp recept nu! 

Städat

Nu har vi städat sovrummet, det var behövligt! En hel papperskasse med svarta kläder, en hel med vita och så en med melerat. Och kanske en halv med rött. Damn va mycket kläder jag har! Och då har jag en massa som är rent också. (Fast jag får väl inte på mig hälften..)

Yeye, orkar inte skriva mer nu.. Har inte lust att skriva längre..

Sådära

Nu har vi varit och handlat! Lilla gumman fick sitta upp i vagnen för första gången, imed att hon var vaken och då vill inte hon ligga ner. Men det gick jättebra, hon satt stadigt fastän hon inte kan sitta själv än! Sen när vi var inne i affären så somnade hon, så sov hon hela vägen hem och typ 2 minuter här hemma. Hon tycker inte om att ligga i sin egen säng..

Men men, nu är älsklingspojkvännen i köket och ska göra mat till Celine så ska jag mata henne sen. Vi har kommit på ett bra system, den ene gör iordning maten och den andra matar. Det är ju inte säkert att det går varje gång. Men någorlunda!

HaaaajDåååå

Men shit..

Vi ska alldeles strax gå och handla. Vi måste köpa blöjor till Celine, hon har inga kvar!

Ja, herregud. Lite skrattretande. Skulle ringa ungdomsmottagningen för att skaffa P-stav. Men vet ni vad telefonsvararen säger? "Personen ni söker är på tjänsteärende under förmiddagen, var god försök senare". Med det är ju telefontid nu! Hallllååååå eller?

Yeye, orkar inte skriva mer, ska klä på gumsan och så ska vi åka och handla, eller aa gå.

Jag vill ha nått gott!

Ja, sugen på nått gott! Men det finns inget här hemma, och inga pengar har vi heller.. Måste verkligen köpa blöjor imorn.. Hon har inga kvar.. Men men..

Idag har jag inte gjort nått spec. Jag bosatte mig inne på toaletten några timmar förut dock, hade nån släng av typ urinvägsinfektion. Uscha, kunde ju inte lämna toaletten innan det kändes som om jag kissade på mig igen! Så jag satt där inne med min dator (har en bärbar) och fixade en blogg till Kent, besök den gärna HÄR, dock har han inga inlägg än! Haha. Men kolla designen, blev riktigt nöjd faktiskt!

Sen vid typ halv fyra tiden åkte vi hem till mamma och pappa och käkade middag, köttfärslimpa med potatis och sås! MUMMA! Efter middagen spelade vi lite Rumi, jag förlorade fett mycket, fast vi inte hann spela färdigt hela omgången så vet jag att jag skulle förlora hur som helt, för jag hade så mycket mer poäng än alla andra. (Rumi är ett kortspel.)

Sen fick vi skjuts hem av Sanna och Alex som också var där och så gav vi Celine mat och nu sover hon och jag funderar starkt på att ta en rök och sen gå och lägga mig. Har inte mått så bra idag faktiskt!

Sooo See Ya Later

Hejhej igen

Det blir ingen pulkaåkning idag.. Snyft.. Men men, får väl sätta mig och sy lite istället.

Förresten, alla andra har såna trevliga frågestunder. Då ska jag med ha en! Fråga precis vad ni vill, det är ju inte säkert att jag svarar på dom mest personliga, men man vet aldrig! Haha. Såååå FRÅGA PÅ NU!

Ingen frukost

Jag har inte ätit frukost än och vi har redan varit ute och rännt!

Först åkte vi till Apoteket och köpte en muntermometer till mig och Kent (Celine har redan en till rumpestumpen) och så köpte vi Strepsils och den nya Otrivin Comp. För jag och Kent börjar bli sjuka, eller aa Kent är redan sjuk!
Och stackars lilla Celine börjar få hosta, kollade på hostmedicin till henne, men om barnet var under 2 år så skulle man ha pratat med läkare först. Så vi får la se om det går över, eller om hon börjar få riktigt ont av det. Då får vi ju ringa BVC.

Sen åkte vi till Tygladan och jag köpte en tråd, lite markeringspennor, ett måttband och kantband. Ska ju göra en väska till Susanne fyller år och en till mamma när hon fyller år tänkte jag. Så då behövs det lite sånt smått och gott!

Senare ska vi upp till Anna i Strömslund och jag ska åka pulka! Älskar det, det är som att vara barn på nytt, och det är roligt att jag har en äldre kompis (Anna är 27 i år) som är lite barnslig utav sig ibland, för hon älskar det med! Så det blir väl att jag, Anna och Mikke (Annas femåriga son) som åker pulka sen, Kent mår ju inte bra alls så vet inte om han stannar hemma men om han följer med så åker han inte iallafall (han säger att han inte tycker det är kul heller så).

Yeye, ska göra annat nu (vad vet jag inte än).

Nuså

Nu syns min design!

Firefox är cp..

Jag har ändrat min design, men det syns inte på Firefox, det är fortfarande den gamla när man kollar.. Jobbigt värre. Säg till om det är nån annan med Firefox som ser den, det kanske är min Firefox det är fel på. Vem vet?

Yeye, sitter här nu, tio i sex på morgonen och är inte riktigt trött. Igår kväll fick vi ringa G4S för våra grannar spelade högre musik än en krog typ. Så då sänkte dom. Men inatt, eller ja tidigare imorses, vaknade jag och skulle på toa. Då satt dom och "sjöng" (kallar inte det sång) till Celine Dion - My heart will go on. Det var inte direkt vackert faktiskt..

Sen vid sex när jag hade matat lilla gummsan och skulle ut och röka så kom polisen gående och gick in i trappuppgången mitt emot här. Undrar vad dom skulle göra där!? Yeye, inte mitt problem och kan ju inte direkt lägga min näsa i blöt..

Men men, ska iallafall sätta mig och lyssna igenom några låtar som jag ska bränna ut på skiva till mig och mamma.

Friedayg

Blev lite svengelska där. Lite skoj.

Yeye, det har inte hänt så mycket idag än. Har läst ut min bok "Exhäxorna" av Jane Moore. En läsvärd bok faktiskt! Trodde den skulle bli jättetråkig, men den var både rolig och lite allvarlig.
 
"Alison och hennes väninnor har en klubb - Nya Fruars Klubb - eller är det kanske en pakt? De är iallafall förföljda av sina respektive mäns exfruar. Hon - Exhäxan kallad - vägrar antingen släppa taget eller så kör hon med känslomässig utpressning med barnen som gisslan - eller så är hon död och därmed helgonförlklarad.
Men nu är det nog. Det är dags att sätta ned den vassa klacken och inte nöja sig med att vara nummer två. Nya fruars klubb drar ut i krig mot Exhäxorna."

Lite intressant kanske? Ni får gärna låna boken om ni vill! Hehe.

Annars har jag tvättat lite, har en maskin inne just nu och så torktumlar jag det jag redan tvättat. Sen orkar jag inte tvätta mer oavsett hur mycket tid jag har kvar.. Orkar inte, kan lika gärna boka ett till tvättpass isåfall! För man har åtta i månaden och jag har brukat två nu.



Yeye, ska nog spela lite GH3 eller börja läsa en ny bok. Todiloo!

Torsdag 19 februari dåra!

Ja, nu har jag inte skrivit sen fredag den trettonde! Har väl inte haft ork/tid/lust att skriva heller. Och med mitt härliga guldfiskminne så kommer jag knappt ihåg vad jag har gjort denna veckan! Men jag kan ju försöka!

Lördag: Var vi på kalas hos Sanna som fyllde 21!

Söndag: Då var jag, Kent och Celine iväg på utflykt med Sanna och Alex. Först åkte vi till Tygladan i Vänersborg. Sen åkte vi upp på berget och tänkte fika på Bergagården, men det var massa folk där så vi sket i det. Vi åkte till parkeringen innan Kyrkstigen och fikade istället (hade eget fika med oss). På hemvägen kikade vi in hos mamma och pappa och hämtade mammas symaskin så jag kunde sy och Celine fick mat. Efter det så åkte vi först till ÖB och sen åkte vi en snabbis ut till Lenny (Sannas häst).  Åkte hem till Alex och Sanna, jag och Sanna satte oss och sydde och Alex och Kent tittade på film.

Måndag: Var jag hemma hos mamma och pappa och sydde. Sen så åkte jag hem till Kent. Jag tror vi åkte och handlade då om jag inte minns fel..

Tisdag: Var vi på BVC. Hon väger nu 5810 och är 60½ lång! Sen åkte vi med Sanna och Alex till Göksäter.

Onsdag (igår):  Var vi på spädbarnsmassage och det gick jättebra, tror Celine tyckte om det! Fast hon verkade mer intresserad av grannbebisen Elina, haha! Efter det så hämtade vi upp Hanna och åkte till Mellerud då hon skulle pierca sig. Först hem till Tobbe och sen hem till Fredrik. Där gjorde Tobbe och Fredrik iordning för piercing och så piercade Tobbe i ett gammalt hål i underläppen på Hanna först, segt gick det! Men när han tar loss tången, tror du inte att han råkar dra ur piercingen igen! Illa! Så hon tog i mitten på ovanläppen istället. Jättefint blev det, hon passade verkligen i det! Sen körde vi hem Hanna och åkte hem till Sanna och Alex och käkade tacos och tittade på film, Wallander - Masterminds.

Idag: Har sytt lite grann fram till ett då jag var tvungen att sluta lite för jag skulle ner och tvätta.
Trodde jag ja, det var imorn mellan 13 och 16 som jag skulle tvätta.. Hmpf. Iallafall, gick tillbaka då och sydde lite mer, sen sprang jag mellan sovrummet och köket för Kent ropade stup i ett för han behövde hjälp med Celine.
Efter att jag bytt blöja och Kent kollade om hon ville ha mer mat så badade vi henne så nu är hon ren och fin! Och sover så sött i vagnen!!

Nu blire röka och sen kanske börja med mat!

Förresten, GUD VAD DET SNÖAR HÄR! Har snöat i flera dagar typ! ÄLSKAR SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!

Fredagen den 13:e!

Japp, så är det fredagen den trettonde idag. Det kom jag på igår, smart jag är! Än så länge har den här dagen gått smärtfritt fram! Bara väntar på att det ska hända nåt i stort sett. Jag kan ju säga att gå och handla inte ligger högst upp på min lista.. Jag och Kent kommer väl halka och bryta benen och Celine kommer rulla iväg i vagnen eller så kommer nån att springa fram och ta henne när vi ligger på backen liksom. Mobilerna kommer inte funka för dom landade vi på när vi ramlade så dom gick sönder. Det går inte förbi någon som vill hjälpa oss. HELA DEN HÄR DAGEN KOMMER SLUTA I KATASTROF!!

Hallå eller, liksom akuten. Man åker dit för att få akut hjälp, då är det inte meningen man ska behöva sitta där i flera timmar! Speciellt inte när man har små barn, det som brukar va så bråttom med dom! Nej då, flera timmar ska man behöva sitta. Då kan man ju lika gärna vänta till dagen efter och beställa en tid istället! Åh, blir så förbannad! Det är ju nått som inte stämmer liksom! Folk går ju för att dom inte orkar sitta där och vänta och jag förstår dom! Vi var nära på att gå igår!
Ne usch, det får dom faktiskt fixa!

Ja ja, nu ska jag göra nånting annat, vad vet jag inte dock! Baybay!

Öroninflammation?!

Säg inte att tjejen har fått öroninflammation.. Hon skriker när man lägger ner henne och hon tycker inte om när man är i närheten av öronen. Så jag, Sanna och Kent satt på akuten i flera timmar nu ikväll.. Sen äntligen fick vi komma in.

Det såg bra ut i högerörat, men dom såg inte ordentligt i vänster, så vi fick en remiss till ÖNH (öron näsa hals) imorn så får vi se. Får väl hoppas på en lite gnälligare period bara och att det inte är öroninflammation. Men bättre kolla en gång för mycket än för lite.

Sen åt vi lite på McDonalds! Yeye, nu ska jag sätta mig och titta lite på tv tänkte jag.

Uppdatering igen!

I know, jag har inte uppdaterat på hur länge som helst. Och jag vet ju hur mycket jag klagar på alla andra som inte uppdaterar, jag ursäktar mig själv. Har inte uppdaterat för att jag har haft lite annat för mig och har inte riktigt haft lust att blogga, jag har liksom inte gjort nått speciellt.

Iallafall, kan berätta om igår. Då var vi på återträff på familjecentralen. Alla hade fått sina små bebisar!
Casper, beräknad den 4 december, kom den 3 december.
Alfred, beräknad den 13 decemeber,  kom den 18 december.
Celine, beräknad den 12 december, kom den 25 december.
Matilda, beräknad den 19 december, kom den 30 december.
Isabelle, beräknad den 24 januari, kom den 24 januari.

Så söta bebisar allahopa!

Sen så åkte vi och träffade Hanna och Patrik. Efter det så käkade vi Max, och sen åkte vi och lämnade bilen till mamma och pappa och pappa körde hem oss.

Nu ska jag betala lite räkningar så see y'all!

Tack för den då..

Imorn blir det kanske vårdcentralen eller akuten. Beroende på om jag har värk imorn. Jag verkar nämligen har gjort nått med min höft när jag gick ner från stolen förut. Och F*N va ont jag fick och nu kan jag knappt gå! Uscha! Yeye, ska gå och greja lite.

Ut och gå kanske?

Sitter och funderar på om man ska gå ut och gå en sväng sen om och när gummsan somnar. Men det är 50 % chans just nu.. För: 1. Jag är jättetrött (gå och lägg dig på kvällen Mia). 2. Det är kallt!! 3. Med min jävla tur så ska la hon ha mat halvvägs genom promenaden!!
Nej usch, det får bli när det är lite varmare ute och snön har försvunnit. Egentligen vill jag inte att den försvinner, men jag vill kunna gå ut och gå med Celine i vagnen och det är inget mysigt när det är så förbannat kallt!

Igår var jag på Ikea med Alex och Sanna. Jag köpte kökshanddukar, en diskborste, klädrulle, en sak att lägga plastpåsar i, tre plastblommor, en vas att sätta blommorna i, en liten mjukisråtta, 4 ljus och chokladbollar, jag tror det var allt. Har ju gärna köpt massa mer, men imed att det blir en tattoo i slutet av månaden så får jag spara på pengarna!
Och stackars Celine verkar HATA Ikea! Hon var gnällig från det att vi kom innanför dörrarna, till det att vi gick ut, det var lite enerverande faktiskt! Min dotter kan ju inte hata Ikea när hennes mamma hade kunnat bo där liksom!

Nej, nu ska jag göra mig iordning frukost, för Celine somnade snabbare än jag trodde!



Skratten!

Min lilla tjej har lett och skrattat hur mycket som helst dom senaste dagarna, men det är inte alltid lika lätt att fånga det på bild!!


"Tjohej!"


"Mamma ser ju så fånig ut när hon försöker få mig att skratta så det går ju inte låta bli!"

(Klickbara bilder)

Anledningen till att hon sitter i barnvagnen med selen på sig är för att hon har hicka och då vill hon sitta upp, och att sitta hos mamma funkar inte för då ser hon mig inte! Så det fick bli vagnen!

Anonyma jävlar!

Jag hatar, verkligen HATAR när folk kommenterar anonymt! Vågar ni inte stå för vad ni säger och tycker ska ni fanimej ta och hålla eran feta käft! Så jävla fegt! Kom inte med era jävla kommentarer, blir så jävla förbannad! Ta och lägg ner dessa jävla idiotier och bete er som vuxna människor för helvete!
En enda till Anonym kommentar (tykna/elaka kommentarer) och jag anmäler den jäveln! Det måste ju va nått fel om man är så jävla feg! Kom inte och säg en massa skit som ni inte kan stå för! Snacka om fjortisfasoner!

ÅH, DRA ÅT HELVETE!!!! DET RÄCKER MED ALL FÖRBANNAD SKIT JAG HAR GÅTT IGENOM I MITT LIV OCH VAD JAG GÅR IGENOM JUST NU!!!!!!

RSS 2.0