Fy i jesus!

Ja, exakt, fy i Jesus vad jag är trött!! Uscha! blir till att sova när Celine sover ikväll/natt.. Får verkligen inte plåga mig på detta sätt!!

Hm, ser min blogg fuckad ut för er?

För jag ser den helt åt pipsvängen typ, allting sitter fel och grejer, är det så?

Shit, va sent det är, eller är det tidigt?!?

Jaa, det är ju frågan. Sitter här i vardagsrummet och kan verkligen inte sova! Celine snarkar som en liten gris bredvid mig. Haha! Önskar en annan kunde sova så tungt!

Ja, idag (eller ja, igår) så var jag och mamma lite på Överby. Hon köpte fyra typ tunikor på rean. Hade också velat handla men inga pengar än. Men mamma sa att vi kunde ha dom ihop, så snäll hon är. Dom är verkligen jättefina och sicken tur man har samma storlek som mamsen! Sen så gick vi till Maxi och handlade lite mat. Köpte även dinappar och en napphållare till Celine då hon gärna spottar ut nappen och det är lite svårt att böja sig ner och hämta den och så ska man springa och skölja av den hela tiden, så då är det lättare med en sån!

Sen så åkte vi hem, jag lämnade av mamma, hämtade personbevis för mig och Celine, kvitton från apoteket och MiniFomet. Sen åkte jag hem till lägenheten och hämtade Kent, vi åkte till Socialen och lämnade in papper, så förhoppningsvis får vi pengar imorn! Det hoppas jag innerligen! Efter det åkte vi hem till lägenheten och lagade Pasta Carbonara, dock färdig på påse, men ändå! Det var gott iallafall! Naturligtvis skulle Celine ha mat exakt samtidigt så jag fick snällt vänta med att äta! Elak min dotter är! Haha. Sen så sov vi lite, eller iallafall jag, vet inte om Celine och Kent sov. (Jag var trött då får jag va självisk och bara tänkte på mig *blink*). Till slut vaknade jag, utav Kent som drog upp mig ur sängen. Då började Celine skrika, tänkte att hennes "period" är la på väg så jag klädde på henne så åkte jag hem till mamma och pappa igen!

Men hennes period hade inte alls börjat. Utan hon började bara bli hungrig igen, så jag fick snällt göra iordning mat igen när vi kom hem och hon åt och smaskade! Sen somnade hon. Eller ja, efter många om och men iallafall! Så jag hoppas verkligen att det börjar lugna sig i hennes mage. Det verkar ju som det!
Men jag får se när jag flyttar hem i lägenheten igen (om...). Vet ju fortfarande inte vad jag vill.

Vill egentligen säga en sak här. Men vill liksom inte sätta ut andra personer så att det blir fel och missförstånd!

Yeye, nu måste jag försöka sova en stund! Ska upp åtta! *Suck*

Morgon

Det är morgon, Celine har precis ätit så jag sitter och försöker få henne att sova igen.. Men hon tycker nog att det är roligare att ligga och prata. Men det tycker inte jag, för jag är trött! Hoppas verkligen att hon somnar snart. Jag var med Sandra igår, men det skriver jag om senare! Nu ska jag få Celine att somna!

Competition!

Jag är med och tävlar om namnnappar! Där du kan ha ditt barns namn, eller nått annat på nappen. För att undvika att förväxla dina nappar med nån annans till exempel!


Skriv ett inlägg till Lina om att ni vill va med i tävlingen!
För att se vilka nappar det finns gå in på Namnnappen och kolla!!


Det var kanske inte bättre..

Det var nog inte bättre, hade nog bara tur den kvällen.. För igår kväll så var det förjävligt igen.. Hon skrek nästan konstant ifrån halv sex kanske, fram till halv tolv. Uschianamig!

Nu ska jag mamma, pappa och Celine åka och handla. Måste ha lite mat här hemma.

Och jag måste verkligen ringa Socialen på måndag! För att säga att jag skickat in papprena, så vi kan få pengar. För annars har ju inte Kent nått att leva på! Jag behöver ju kanske inte så mycket, men Kent gör imed att han bor kvar i lägenheten!

Och för att svara på en kommentar: Neej hon var inte med barn, nått som jag tycker är lite tråkigt. Men hon verkade glad. Varför hon var glad är inte nått jag behöver berätta här!

Jadu

Sitter och gungar Celine i babysittern nu. Hon verkar väldigt orolig och gnällig.. Undrar varför?

Iallafall, tänkte bara säga att Annika Thors böcker om Stephanie och Eleonore (Steffi och Nelli) Steiner och deras berättelse om hur dom kom till Sverige som flyktingbarn är hur bra som helst! Jag har läst böckerna hur många gånger som helst, men tycker fortfarande dom är lika bra!!

Yeye, ska se om mamma kan passa Celine en stund så ska jag hoppa in i duschen!

Gratismode!

Jag blev medlem på en sida där man ska samla poäng, Gratismode.se heter den! Där kan du samla ihop poäng till bland annat trisslotter, biocheckar och presentkort!

För att få poäng ska du t.ex. besöka hemsidor, värva in vänner och eller skriva om sidan på eran blogg eller bilddagbok!

Om du bjuder in värvning kan du få upp till 50 p per värvning! Besöker du hemsidor (måste klicka runt och va lite aktiv) så får du 2 poäng per hemsida! Du kan även bli medlem på olika sidor, eller beställa hem grejer och få poäng!

Jag samlar för fullt och jag tycker det är en riktigt bra sida! Så bli medlemmar här och va aktiva så ska ni se att det inte är långt kvar tills ni har ett presentkort!!

Lycka till!

Hoppas det blir bättre nu

Det känns nästan som om Celines mage börjar bli lite bättre! Hon kan fortfarande inte göra tvåan själv. Jag får se om det blir bättre om några dagar. Har nämligen bytt ersättning till Lemolac. Det är för barn med problem med matsmältningen. Det kanske hjälper med den.

I tisdags så åkte jag och Kent och hämtade Ström så Kent fick lite sällskap hemma. Han åker hem imorn igen. Så jag hoppas dom har det trevligt där hemma i lägenheten. Och tar det lungt med dom där förbannade energidrickorna. Dom köpte ett helt flak med Powerking i förrgår!

Yeye, ska nog sätta mig och spela lite Stepmania!

Love

Älskar dig så förbannat mycket Kent så det är inte sant! <3

Pizza

Äta pizza om en stund med Kent. Ska hämta honom och sen ta ut pengar imed att dom inte tar kort där..

Får väl se hur det går för Anna också! Hon ska ju kolla om hon har en bulle i ugnen!!!

Yes!

Nu blir det snart färgning på hög nivå! Fast först ska vi färga mammas hår! Uppdaterar senare! Med bilder kanske!

Känns lite bättre

Känns lite bättre idag iallafall! Men det är ju fortfarande lite surt!

Idag har jag och mamma varit och handlat lite. Fick ju köpa blöjor till Celine, hade ju bara två kvar märkte vi! Så köpte jag en delicatoboll, så sugen jag varit på det! Köpte även hårfärg, så imorn blir jag brunhårig! ÄNTLIGEN!! Är så trött på min hårfärg, så imorn får vi se om det blir före och efter bilder, om jag inte ser för mongo och sleten och ful och tjock ut på bilderna!

Åkte även hem en stund och hämtade lite grejer, routern bland annat då pappa hatar när jag sitter vid hans dator, hehe! Får väl se vad som händer imorn, jag vet att det var nått jag tänkte göra, men kommer inte ihåg vad. Troligen var det nått jag tänkte köpa för det var på Överby jag skulle göra det!

Lite komiskt att man glömmer så fort egentligen, satt ju och tänkte på det för typ en halvtimme sen! Haha.

Nej, nu ska jag nog ta mig nått litet att äta och sen ska jag sätta mig och kolla på film med mamma och pappa!

Tror inte att jag klarar mer..

Hm, vet inte hur mycket mer jag klarar.. Är väldigt deprimerad just nu.. Funderar på att fråga BVC-läkaren om hon har nån bra psykolog eller nått som jag kan prata med.. Det är klart att jag har kompisar och sånt som det är skönt att prata med, men det skulle nog kännas bra att prata med en som är mer "erfaren" så att säga.

Och känner mig så jävla dum och som en dålig mamma som låter mina föräldrar ta hand om Celine när hon skriker.. Men just nu har jag ingen ork, eller psyke heller för den delen att klara det här själv!
Mina föräldrar skulle bara veta hur glad jag är som har dom, som hjälper mig nu när det är så här! Hur mycket jag verkligen älskar dom!
Jag vill inte riktigt gå ut med vad som pågår i mitt sorgliga lilla liv än, får se om det kommer senare, eller om det fixar sig..
Jag känner mig taskig när jag säger att jag vill både att det fixar sig och ändå inte.. Dom som vet vad som har hänt och hur det står till fattar vad jag menar!

Nej, nu ska jag gå in och prata lite med mamma och pappa..

......

Mår skit.. För mycket just nu.. Därför inget skrivande.. Vi får se hur mycket jag kommer skriva..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ska det verkligen sluta såhär?? :'(


Sova hade inte varit fel!

Min mamma är nog världens snällaste som hjälper mig att ta hand om Celine! Jag hade aldrig klarat det annars.. Hoppas verkligen hennes kolik blir bättre snart! Tycker synd om henne som har så ont! Stackars mammas docka!

Idag var jag på skolan och hälsade på också, gud vad alla är bebissjuka! Haha! Sen åkte vi hem så fick hon mat och sen åkte vi och hämtade pappa. Jag höll på att somna vid ratten! Sicken tur att jag inte gjorde det!

Så åkte vi hem och jag gick och sov en stund. Sen så vaknade jag och Celine skulle ha mat så jag gjorde iordning ersättning då det verkar som om jag inte har nån mjölk kvar i mina tuttar.. *Suck*
Det är mysigt att amma, samtidigt som jag tycker det känns fel på nått sätt.. Fråga mig inte vad det är. Men nu tycker jag det är tråkigt att jag inte ens kan amma, det är som mamma säger. Den närheten man får när man ammar är svårt att få annars..

Jaja, ska sätta mig framför tv:n nu täntke jag och kanske avlösa min mor lite granna om hon inte orkar! Ha det gött!

K*k i r*vhålet...

Ja så arg är jag.. På grund utav att jag stressar upp mig för att Celine skriker så har min mjölk sinat.. BAAAAAAAAJS!

Ja tjoho

Kan inte hålla mig borta.. Men får la passa på när hon sover..

Ja anledningen till att jag mår dåligt är för att det känns som att det är mitt fel att Celine bara skriker och jag känner mig som en dålig mamma. Känns som att min dotter hatar mig eller nått.. Mamma sa till mig förut att inte tänka så, men det är svårt att låta bli. Så imorses, mellan sex och sju typ så satt jag och Celine och grät ikapp.. Så vid sju klädde jag på henne och åkte hem till mamma för jag behövde hennes stöd.. Jag ville liksom bara krypa in i en garderob och störtlipa, sätta fingrarna i öronen och skrika "LALALALALALALALA".... För mitt psyke klarar inte av att hon skriker, för hon skriker så hjärtskärande..

Hej hej alla!

Jag får se hur mycket jag kommer skriva hädanefter då jag har fullt upp med Celine om dagarna.. Hon har troligen fått kolik nu och skriker nästan dygnet runt känns det som.. Och jag verkar ha kommit in i nån sorts depression.. Jag mår så fruktansvärt dåligt psykiskt så det är inte sant..

Men jag skriver väl ibland. Lägger ut lite bilder och så kanske.. Men vi höres när vi höres!

Bilder från igår


Tröjan hon fick av Alex och Sanna i julklapp.


"Tar du ett enda kort till på mig med den här mössan på, nitar jag dig!"
Mössan som hon fick utav Jenny, den är så söt!


Fly förbannad på mamma!
Bodyn hon fick av Jenny.


Tosserna hon fick av Jenny.


Ååååh, vad arg man kan va!


Celine och mamma/mormor.


Helt utslagen på mammas och pappas köksbord på väg hemåt!

Trött

Men det har iallafall varit en lugn natt! Idag vet jag inte vad jag ska göra, funderar att åka hem till mamma och pappa och tvätta kläder.. Celine har nästan inga kvar.

Yeye..

Tidig morgon idag..

Gick upp klockan sex och min kära dotter skulle ha mat, men vägrar somna om. Hon somnar inte förräns sju och då känner jag att det inte är nån idé att gå och lägga sig igen.. Så jag hoppar in i duschen och sen så äter jag lite frukost.

Runt nio vaknar Celine igen och börjar skrika, så vi klär på henne och så åker vi iväg och hämtar Sanna, hon och Kent skulle ju till arbetsförmedlingen idag. Celine somnar i bilen.
Men det var inget ungdoms öppet hus, dom hade glömt av det! Hallå eller?! Iallafall så fick dom ju prata med nån iallafall, men det fanns inget jobb till älsklingen och Sanna skulle ha en underskrift trodde hon, men det behövdes inte. Sen gick vi till Elektronikhuset som ligger rätt över vägen och köpte en Router och ett USB nätverkskort till mig då det gamla är slut! Sen så åkte vi till Baggis och köpte baguette.

Jag körde hem älsklingen så körde jag Sanna till stallet, hon skulle bara flytta på sin häst till en annan hage. Sen så körde jag hem henne och åkte och träffade Jenny en stund. Celine fick en body, en mössa och "tofflor" utav henne. (Kommer bilder imorn, orkar inte nu.)

Sen så åkte jag hem, då skulle Celine ha mat. Efter det så sov hon ingenting typ! Vi åkte hem till mamma och pappa då pappa sagt att mamma var ledig idag så jag tänkte att hon kanske ville åka och shoppa lite. Men hon jobbade ju visst. Slutade halv tre. Så jag sätter mig och väntar, när det är en halvtimme kvar så börjar Celine att gallskrika! Herregud, hon var fly förbannad på mig!

Så när mamma kommer hem så tar hon henne lite så jag fick vila öronen.. Sen vid tre så får hon lite mat. Sen så somnar hon en stund. Så jag och mamma och Celine åker och handlar på ÖB. Pappa kommer dit också (han jobbar mittemot och vi skulle hämta han då han inte hade nån bil) och vi går runt lite. Hon vaknar igen och mamma tar upp henne och hon rapar. Sen somnar hon igen.

På vägen hem stannar vi för att köpa pizza, då vaknar hon i bilen. Så mamma tar henne (igen, då jag körde) och så åker vi hem, hon skriker fortfarande hemma och så kommer vi på att hon ska ha mat. Så vi sätter oss i vardagsrummet och jag ammar och efter det så ville mamma gosa lite med Celine så jag passar på att sova en stund. (Två timmar rättare sagt..) När jag vaknar upp så hör jag Celine som gallskriker och ingen vet vad som är fel.. Men efter många om och men så somnar hon av ren utmattning..

Vid åtta vaknar hon igen, men det är en timme kvar tills hon ska äta så jag gosar med henne och pratar och hon halvslumrar fram tills dess. Sen så ammar jag och hon stensomnar efteråt.. Så vi klädde på henne och åkte hem. Nu ligger hon och sover i soffan så jag ska ta och göra mig iordning så ska vi gå in och nana lite!

(Kommer bilder imorn på henne som jag tatt idag, men är för trött för att lägga upp dom idag!)

Usch va hemskt..

Bomberna fortsätter falla över Gaza

Gud, det är fruktansvärt.. (Varnar för starka bilder)

Joda

Nu fick jag min dusch! Gud så skönt det var! Och vet ni vad? Jag känner mig ju nästan smal! Tog på mig ett par mammabyxor som var lite för tighta när vi köpte dom och nu passar dom perfekt, så satte jag på mig ett tight linne och en t-shirt ovanför det och jag har bara lite kärlekshandtag kvar! Det tråkiga är ju att dom kommer fram när jag får av mig kläderna.. *Suck*

Asså, va dålig musik dom spelar på MTV.. Samma förbannade låtar hela tiden juh.. Som den där "Human"! Jag funderar på att banna den låten.. Jag tycker den är fruktansvärt dålig! Låter som nått som spelades när pappa var ung, och det var LÄNGESEN! *Blink*

En låt som jag har spelat sönder, men som jag fortfarande älskar lika mycket det är "Pokerface" med Lady Gaga! LÖÖÖÖV IT!! 

Nej, nu ska jag ta mig nått att äta och vänta på att klockan ska gå.. Sen ska vi klä på oss här och åka och hämta Sanna och åka till A-Förmedlingen och socialen.

Blev ingen dusch..

För lilla gumman ville inte sova efter at hon fått mat.. Och nu har jag ingen ork och lust till det.. Går upp tidigt imorn istället och duschar. Ska köra Kent och Sanna till A-förmedlingen imorn också. Då ska jag lämna brevet till socialen om pengar för februari månad.

Sjysst pappa var förut då. Han kom hit för jag skulle låna bilen imorn då. Sen när jag gick med han ut till bilen för att köra hem honom så halkar jag (fan va halt det va!) och han slår ut armen för att jag skulle ha nått att ta tag i, men han slog mig rätt i magen istället. Fan va ont det gjorde, han kom ju rätt på ärret, haha. Stackarn, va han skämdes!

Jag går med pappa in för att hämta tvätt som mamma tvättat. Två papperskassar blev det. Så tog jag med mina älskade saknade Adidasskor och min älskade vinterjacka. Men när jag hade parkerat så fick jag problem.. Den ena kassen var full med strumpor och den hade ramlat emot ena bakdörren så det åkte ut strumpor på marken och när jag fått upp ett par så åkte ju ett ut.. Mitt upp i allt det ringde Kent, då hade Celine vaknat och skulle ha mat, då skulle jag skynda mig in och höll på att ramla flera gånger. Till slut kom jag in och fick börjat mata henne, men halvvägs genom ena bröstet så att säga var jag ju tvungen att gå på toa! Men hallå eller tänkte jag, kan det bli värre. Så jag fick ju snällt knipa och vänta tills hon sugit klart på den tutten, och sen "slänga" över henne till Kent så hon fick rapa och snabbt in på toaletten! Gud vilken lättnad det var att gå på toa!

Jaja, nu ska jag kolla på "A shot at love with Tila Tequila". Lite roligt faktiskt, haha.

Duktig jag är!

Ja idag har jag vart jätteduktig!

Först gick vi ju ut och gick, gick till affären och handlade lite. Så nu har jag grejer så jag kan baka eget bröd, jättebra är det! Sen så var jag la inte så jätteduktig på ett tag.. Men sen så diskade jag! Och så lagade jag mat för en stund sen, jag klarade av tre grytor/pannor på en och samma gång, gud vad jag kände mig duktig då! Har jag aldrig lyckats med! Hade svårt för två förr! Men men så är det! Maten som blev över la jag i en låda och sen diskade jag igen! Så nu har vi ingen disk! Förutom två tre glas som står i vardagsrummet, men det kan jag ta imorn! Det blir ju mer disk då!

Susanne och Janne (Celines farmor och farfar) kom inte idag.. Eller aa dom kom inte in och fikade.. Och jag som köpt kakor! Sen vet vi inte om Corre kommer, hon sa kanske förut till Kent.. Men pappa kommer iallafall hit. För jag ska ha bilen imorn, Kent och Sanna ska till A-förmedlingen så vi fick låna den!

Men men, nu ska jag ta det lite lungt och sen fortsätta städa här hemma!

Åh herregud..

Jag läser 28 bloggar!! Har dom som bookmarks så jag kommer ihåg alla, hehe. Men jag har märkt att några inte uppdaterar mer än en gång i månaden typ..

Ja ja, nu ska jag gå och börja med maten.. Potatis med kött och sås! Mumma!

Ascool grej juh

Hittade en ascool grej på en annan blogg som gjorde bilder utav slumpmässigt utvalda ord från bloggen. Så här blev min:



(Klickbar bild)

Man kan ända textstil, och färg och lite annat smått och gott. Riktigt roligt faktiskt. Här är hemsidan: Wordle

Kanske vi vet vad som är fel nu?!

Vi tror att hon fryser, för så fort hon får på sig sin overall så tystnar hon! Hon sover fortfarande och då har vi varit ute och gått med henne. Varit i affären och handlat.

Celines farmor och farfar kommer nog hit senare och fikar lite och så. Dom ska kanske köpa ett par nya hörlurar till Kent för hans håller på att gå sönder. Så vi får se på det.

Så kommer kanske Corre (Cornelia) hit också. Kents kompis från Lilla Edet. Hon är en härlig prick faktiskt! Kan erkänna att jag var fruktansvärt avundsjuk på henne i början när jag och Kent var ihop, men nu så har det gått över. Nu när jag har träffat henne så har jag ändrat uppfattning! Jättetrevlig tjej!
Dock har Kent börjat prata med sitt ex lillasyster och jag diggar inte riktigt det faktiskt. Men så länge dom bara pratar så vill jag inte säga nått om det!

Får se om pappa kanske kan komma hit sen också med en cykelpump och insexnycklar, för vagnens hjul behöver pumpas och Celines spjälsäng behöver skruvas åt. Vill ju inte att den faller i delar när hon sover i den!

Har även ringt Eidar nu. Så att den där föbannade fyrhjulingen försvinner ifrån barnvagnsutrymmet. Det står "Endast barnvagnar" på dörren, och det är ingen barnvagn! Jag kan ju inte dra vagnen upp och ner för trappen så fort jag ska ut och gå. Speciellt inte om jag vill ut och gå själv till exempel. När Kent är med så går det ju bra för då tar han ner vagnen och jag bär Celine. (Det hoppar för mycket i vagnen för att hon ska kunna åka i den ner.)

Nästa Tisdag så ska jag och Kent till BVC halv tolv och sen ska vi nog åka in till Vänersborg och visa upp våran fina dotter för klasskompisarna. Gud vad dom längtar tror jag! Haha. *Blink*

Nej, nu ska jag gå och äta och sen ska jag börja plocka lite här hemma. Måste få undan julen och allt skräp och så ska här dammsugas och torkas golv! Får ju passa på när Celine sover!

Måste verkligen städa här hemma.. Få undan julen om inte annat! Men först så ska jag äta! Så förbannat hungrig

Hm..

Undrar när hon vaknar och ska ha mat. Man blir ju änna nervös..

ÄNTLIGEN!

Grattis till Sandra och Magnus som äntligen har sin efterlängtade Alexander hos sig!

Han vägde 4445g och var 51 cm lång!

Väntar nu på att hon ska få tid och ork att skicka en bild till mig! Men den måste jag fråga om jag får lägga upp!

Skrikigt igen..

Idag har inte alls vart en bra dag för lilla gumman. Hon har skrikit som bare den från ca. 13.00 till kvart i fem ungefär.. Med korta avbrott med sömn. Till slut somnade hon så sött och hela familjen gick och handlade. På vägen hem pratade hon hela tiden så jag trodde hon var vaken, men hon stensov! Och hon sover fortfarande! Så duktig tjej jag har.

Dock blev det ju inget städande idag, hann diska det som stod i diskhon och plocka undan disken i lägenheten. (Så nu är diskhon full igen..) Sen vaknade Celine och skulle ha mat och efter det så skrek hon länge som sagt.. Under den tiden kom Anna och Andreas så jag fick en liten paus från skrikandet i örat iallafall.

Får fortsätta med städandet imorn då jag inte orkar nu för jag har förbannad migrän.. Men men, så är det med barn..


Lugn natt

Ja, inatt har varit ganska lugn faktiskt. Det var bara vid femtiden som hon var lite gnällig och inte ville somna om, men till slut somnade hon. Sen var hon lite gnällig nu vid elva tiden efter att hon ätit, men det gick också snabbt över och nu sover hon så sött.

Jag måste verkligen städa nu. Ser ut som skit här hemma. Och vi ska få besök idag av Anna och Andreas, och imorn av Corre. Så det blir till att städa här nu. Med början i köket. Så jag skriver senare!

Överby idag igen!

Ja, idag var jag mamma och pappa på Överby, igen. Vi köpte en ny overall till Celine då hennes inte är varm nog. Men den är lite stor så hon försvinner i den, hehe!

Så här fin är den:

(Klickbar bild)

Den går att sätta ihop där nere så att det blir som en påse istället. Jättepraktisk!
 
Sen åkte jag med mamma och pappa hem och åt lite mat. Det var inte gott. Det är köttbitar med banan på och grädde med curry i som sås. Så lägger man allt i en plåt och så in i ugnen. Inte gott alls!

Sen så körde pappa hem mig så matade jag lilla Celine och sen gick jag, Celine och Kent till affären och hela vägen bort skrek hon, sen var hon lite lugn på vägen hem, sen väl hemma så började hon igen och har skrikit sen dess.. Så mamma och pappa kom hit. För jag klarar inte av att hon skriker så jag blir stressad och orolig och det känner hon så då skriker hon ännu mer. Men pappa kom på en till orsak. Att hon vet att hos mig finns det mat och när hon inte får det så blir hon arg för det!

Vi badade henne, ett oljebad så vi får se om hennes torrhet blir bättre. Nu sover hon och förhoppningsvis sover hon ett bra tag! Imorn måste hon sova för jag måste städa här hemma, börjar se ut som ett bombnedslag!

Här kommer förlossningsberättelsen, den är lååång!

Jag kan säga att jag har ingen tidsuppfattning under dessa dagar typ. Hade noll koll på tiden!

Allting började på söndagen. Men jag trodde bara att det var typ lite träningsvärk eller att jag hade sträckt mig när jag sov. Så jag satt hemma hos mamma med en liten molande smärta men tänkte inte mer på det.

På måndag morgon, klockan 05.00 vaknar jag och har värkar. Jag börjar klocka värkarna och det är ca. 8 minuter emellan. Ringer min mor som är på väg till jobbet, men hon skulle ringa när hon kom fram. Så jag fortsatte klocka så länge. Sex minuter emellan. Hon ringer upp igen och då sa jag att jag skulle lägga mig i badet för att se så dom inte var ”falska” så att säga. Men det var dom inte.

När jag låg i badet så ringde jag förlossningen för nu var det bara fem minuter emellan. Dom sa att jag skulle vänta lite till, tills det var 2-3 minuter emellan. Så ringde mamma igen och berättade att hon var på väg.

Hon kom hit och så satt vi och klockade lite granna. Till slut så blev det tre minuter emellan och vi åkte in. När jag kom dit så fick jag gå in på ett undersökningsrum och blev kopplad till en CTG. Jag kan säga att så fort den kom på så slutade värkarna. Jag blev undersökt och jag var öppen 2.5 cm. Vi åkte hem igen och jag gick och la mig för jag var trött. När jag lagt mig i sängen så drog det igång och jag hade ont hela tiden. Så vi åkte in igen. Hände samma sak, men jag hade inte öppnat mig mer.

Skulle få en spruta så jag kunde få sova lite på, så jag stannade kvar där över natten. Ketoganspruta fick jag. Jag blev snurrig och konstig utav den, men jag mådde fruktansvärt bra och var glad i alla fall. Efter ett tag åkte mamma och Kent hem. Då somnade jag i fotöljen som stod i rummet. Jag vaknade och gick ut och gick lite, sen gick jag och la mig igen men sov inte speciellt länge. Gick på toaletten och försökte sen sova igen. Men hade så ont så jag fick ringa på barnmorskan.

Hon satte CTG på mig och JA, EN VÄRK REGISTRERADES!!! Så jag fick några smärtstillande så jag kunde sova en stund till, men helt plötsligt drog det igång som bare den. Krafigt! Dock väldigt glesa. Så jag fick Panodil och lite frukost. Sen gick jag ut och gick lite. Kom in igen, läste lite tidningar, tittade på när städerskan städade.

Läkaren kom in och pratade med mig och sa att dom kunde försöka stimulera igång det ordentligt eller om jag ville gå hem och avvakta det. Jag kände att jag lika gärna kunde åka hem då imed att det inte verkar hända nått! Så jag åkte hem. Sov hos mamma och pappa den natten, för mamma ville ha lite koll på mig. Och den natten, jesus. Vad ont jag hade! Jag sov knappt nånting!

Dagen efter var det ju julafton. Jag kan säga, att det är en julafton jag sent kommer glömma! Jag skrek för full hals så fort jag fick en värk för det gjorde förbannat ont! Och det pågick hela dagen! Jag ålade och hade mig och skrek så jag inte fick någon luft! Vid fem-sex tiden på eftermiddagen klarade jag inte av mer. Vi fick åka in.

Väl inne så fick jag ett rum och jag fick på mig sjukhusskjorta och grejer och dom kopplade på CTG. Nu syntes ju värkarna i alla fall. Dom undersökte mig även och jag var öppen 3 cm Barnmorskan stack hål på hinnan så vattnet gick. Dom satte på lustgas till mig. Det hjälpte bara lite granna. Men under dom värsta värkarna så drog jag för mycket så jag spydde som en kalv! Till slut fick jag ryggbedövning och allting slog av lite granna. Men fick fortfarande använda lustgas ibland. Gick med mamma och Kent ut för dom skulle röka. När vi gick tillbaka kom värkarna tätt efter varandra!

Blev undersökt igen, men var inte öppen nått mer så dom satte in värkstimulerande. Och fy i satan vad ont jag fick igen! Ville bara rycka ur den ur handen! Skrek jag högt innan var det inget mot vad jag skrek nu! Jag låg så hur länge som helst! Dom undersökte mig och var nu öppen 6 cm. Låg ytterligare ett tag.

Sen kom en läkare in och undersökte mig och hade inte öppnat mig nått mer och jag var helt slut. Emellan värkarna bara svamlade jag och jag kommer så väl ihåg lite av vad jag sa. Men det ska inte sägas här.. Mamma fick gå ut för hon blev så upprörd av att dom bara lät mig ligga där och skrika!

Läkaren skulle gå och konsultera eller vad det heter med en annan läkare och det tog ett bra tag och jag låg där och hade ont och skrek! Jag vet att medans läkaren var inne på mitt rum så sa jag att jag ville göra kejsarsnitt, att jag inte är någon jävla skönthetsdrottning och ska inte va med i någon skönhetstävling. Då säger Kent att jag visst är en skönhet. Gud vad jag grät!

Till slut så kom läkaren tillbaka i alla fall och dom hade kommit överens om kejsarsnitt. Dom frågade vem jag ville ha med imed att både Kent och mamma inte fick va med. Jag ville ju ha med båda. Så då sa läkaren att det är lika bra att dom söv ner mig och att ingen var med, imed att jag var så utpumpad ändå. Så dom körde iväg mig mot operationsrummet och så sa jag hejdå till mamma och Kent.

Sen där inne så tar det aslång tid innan dom äntligen söver ner mig och narkosläkaren (tror jag det va) trycker den där förbannade lustgasen över näsan och munnen på mig så jag försöker hålla mig för att spy rätt i masken!

Helt plötsligt ligger jag på ett rum och frågar om dom inte ska söva ner mig snart. Då var operationen över och jag låg på uppvaket. Hade fått min lilla Celine.
Vikt: 3900g. Längd: 53 cm. Huvudomfång: 35 cm. Hon hade fått 9, 10, 10 i apgar. Jättebra!

Som sagt så har jag ingen tidsuppfattning under denna tiden. Men man fick ju en sorts stooor binda på sig och nättrosor. Dom kallade bindan för blöja och jag var bara tvungen att va lite rolig någon gång under denna tiden efter att jag en gång tagit i så förbannat under värken för att jag hade så ont kommer jag ihåg och säger: ”Ursäka, jag ville bara säga det att jag har gjort i blöjan, så att säga!”

Sen vet jag att jag pratade i sömnen på uppvaket för dom som ”vaktade” pratade om att jag pratade i sömnen. 

Just under dessa dagar kände jag att jag aldrig mer skulle ha barn. Men jag vet nu att hon låg fel och att jag hade så ont var inte normalt. En av anledningarna var väl att hon låg fel, men det var nog något mer som gjorde det. Men jag vet nu att jag ska ha mer barn. Jag vill veta hur det känns att få ett underbart mirakel ur rätt hål så att säga!!

Som en helt ny människa..

Jo eller hur! Ne men jag har duschat iallafall så jag känner mig fräsch! Luktar gott gör jag med! Hihi. Har den där Palmolive. Den flaskan som är vit med rosa lock. Den luktar SÅÅÅÅ gott!

Sitter och tjötar med Annelie. Mitt ex, ex. Aa ni fattar kanske. *S*
Iallafall, vårat ex då, han vill komma hem till henne och "umgås". Men hon fattar mycket väl att han vill nått annat. Men trögnöten fattar ju inte att han inte får komma. Lider med henne som bor i samma stad som honom. Jag bor iallafall sex eller åtta mil, eller vad det nu är, ifrån honom!
Jag kan säga att sen jag var ihop med honom, (2006/2007 - ett halvår ungefär) så har han förändrats förbannat mycket! Han är ju helt sjuk i huvudet nu!

Det är så man skrattar åt han, ärligt! Fjant..

Bvc och Överby!

Ja, hade ju ställt klockan på åtta för att kanske hinna duscha innan vi åkte bort till BVC, men som vanligt hade jag bara stängt av alarmet och somnat om. Klockan nio vaknade jag igen och tänkte att jag aldrig hinner klä på mig, klä på henne och åka bort till BVC på en halvtimme! Skulle ju va där halv tio. Men jag hann, fem i halv var jag där! Sätter mig i väntrummet och väntar. Klockan blir halv tio och sen så inser jag att jag skulle va där halv elva! MEN ÅH! Så jag somnar i väntrummet.. Vaknar till flera gånger och tittar på klockan. Kvart i elva kommer Ulrika, som hon heter, ut och hämtade mig. Hon hade tydligen varit ute och tittat efter mig men inte sett mig! Haha.

Kom iallafall in och vi vägde och mätte henne. Hon väger nu 4174g (kan va fel, ska kolla det lite senare i hennes hälsobok) och är 55 cm lång. Jättebra gick det.
Under tiden som hon gav mig information så ammade jag Celine. Det var matdags! *Mumma*

Sen så åkte jag till Baggis och köpte mig en baguette imed att jag inte hann äta frukost! Sen åkte jag till Vänersborg och visade upp Celine för Malin och Michael. Sen åkte jag hem till pappa.
Där hann jag inte va så länge innan han sa att vi skulle åka till farfar.

Väl där så kommer Marita, pappas syster som bor granne med farfar, över och tittar på Celine. Hon skulle köpa kläder till henne! *Jippi* (Marita är min gudmor/fadder.)

Så körde jag hem pappa igen och åkte en stund till Överby. Där köpte jag en barnvagnsskylt. (Är bara tvungen att följa strömmen!) Och så strumpbyxor till Celine så hon kan ha sin nya klänning som hennes mormor köpt till henne, köpte även en body! Tänkte köpa en jacka till älsklingen med, men ville inte göra det när han inte var med! Så vi får se en annan dag.

Imorn ska jag och mamma åka till Överby och kika på en bättre overall till Celine, den hon har nu är lite tunn.. Hon blir för kall.. Har hittat en fin åkpåse eller vad dom heter på Kappahl som jag ska visa henne!

Nu ska jag se om min gumma fortsätter sova i babysittern om jag lägger ner henne och sen äta och sen duscha!

Sova hade varit skönt..

Ja, som sagt hade sova varit väldigt gött. Men nejdå, min lilla tjej ska ha ont i magen och vakna hela tiden och skrika. Uscha! Fick gå upp nu vid ett och klä på henne och åka ut med bilen. Då somnar hon så sött igen. Men nu får hon dock vakna för hon ska ha mat nu! Men det lär hon väl inte göra.. Inte med den "turen" jag har..

Då läser jag den Sussie, Theodors mamma! *Ler* Så roligt att folk har hittat till min blogg iallafall! Trevligt med lite annat ungt folk med barn!!

Emma, jag läser redan den! Men tack ändå för tipset!

Malin, det är bara bra med mig! Jag har precis kommit hem från en åktur med min lilla tjej som sagt och sitter och väntar på att hon ska vakna igen!!

Fy i s*tan vad trött jag är! Sova hade inte varit fel alltså! Men jag får snällt vänta!

Idag har vi varit ute och åkt jag och Celine, för hon skrek på förmiddagen också! Så vi åkte hem till Anna en stund och pratade och så gick vi ut och gick lite. Sen så åkte jag hem till Alex och Sanna för mamma och pappa skulle dit. Så satt vi där en stund och sen åkte jag, mamma och pappa hem till dom för jag skulle skriva ut ett papper, men jag behövde min bankdosa till det så det sket sig.. Så jag ringde Kent och så åkte jag och hämtade han och vi åkte till McDonalds och åt. Sen åkte vi hem.

Runt nio så började lillan skrika igen och jag bad Kent ta henne ett tag. Men han sa att han inte kunde för tillfället och så bårkade vi lite grann och jag var arg på Kent och frustrerad över att hon inte slutade skrika, så jag och Celine tog bilen så både hon och jag lugnade ner oss. Jag åkte till Slussarna och sen åkte jag hem till Emil och pratade lite med hans mamma. Det var jättelängesen jag träffade dem. Det var trevligt att träffas och prata igen. Det blir nog nån mer gång!

Men nu ska jag ta och klä av Celine och se om hon vaknar så hon kan äta lite. Så jag kan gå och sova!

Lite tråkigt tycker jag..

Det är lite tråkigt faktiskt att dom flesta bloggar jag läser inte blir uppdaterade längre.. En ska sluta blogga. Ett flertal har tatt bloggpauser och några uppdaterar typ en gång i månaden. Hur roligt är det liksom. Måste hitta lite mer bloggar att läsa. Jag tycker det är intressant att läsa andras bloggar, då kanske man kan få lite inspiration om vad man själv kan hitta på. Speciellt unga mammors bloggar tycker jag är trevligt, där kan man ju kanske få lite tips och så. Fråga om grejer som man själv inte har nån aning om. Man kan få lite råd helt enkelt.

Hehe, nu har gumman spytt ner mamma två gånger på två dagar! Hehe. Hon mår la sådär. Var vaken ett bra tag inatt tyvärr så jag har gått med spänningshuvudvärk hela dagen! Men men, det är smällar man får ta!

Nu sitter jag och bara väntar på att Sandra ska klämma ut sin lilla Alexander! Hoppas det händer nått snart tjejen!

* Moj moj *

Hemma aahaaaah

Jaa, nu är jag och gumman hemma igen. Har lagt henne i hennes säng så får vi se hur länge hon sover!

Inatt har hon vart jättelugn och fin! Vi gick upp vid tio jag och gumman så matade jag henne och sen så städade jag undan lite! Tänkte börja med disken, men då vaknade hon igen så det sket sig för hon började skrika så jag fick ju ta upp henne och trösta henne. Hon var vaken tills en timme innan hon skulle äta igen och sen när den timmen gått så vaknade hon, helt otroligt. Det är precis som om hon kan klockan! Så jag matade henne och fick henne att somna. Då klädde jag på henne, väckte Kent och vi åkte och handlade lite. Sen så körde jag hem Kent och jag och Celine åkte hem till mamma och pappa.

Där så pratade vi lite, jag åt lite grann samtidigt som Celine. (Det var en konst att amma och äta mat samtidigt!)
Sen somnade hon igen så jag la henne i soffan och satte mig och tittade lite på tv. Efter en stund kände jag att huvudvärken började komma krypande och tröttheten smög sig på så jag la mig en stund och sov. Rättare sagt en timme. Sen vaknade Celine och skulle ha mat. Så jag bytte blöja på henne och gav henne mat. Fast sen så somnade hon inte lika snällt.. Men mamma tog henne och gick runt lite med henne så spydde hon och sen somnade hon igen! Haha. Stackars mamma blev helt nerspydd!

Nej, nu ska jag ta mig nått att äta och sen ska jag nog röra mig åt sängen. Får ju passa på när hon sover att sova själv!

* Moj moj *

Lördag

Ja idag är det lördag och gumman mår mycket bättre, tack vare MiniFom! Så jag rekommenderar verkligen alla småbarnsföräldrar med barn som har ont i magen/kolik att använda den, den blir guld värd för sömnen och humöret!!

Har plockat lite granna här hemma. Det behövdes!! Sitter och ammar nu, sen när hon ätit färdigt ska jag få henne att sova och sen ska jag duscha och sen blir det affären! Ska åka hem till mamma och pappa en snabbis med för att hämta kameraladdaren så jag kan ta bilder på sötnosen!

Det är helt otroligt, hon somnar vid tutten..

* Moj moj *

Inatt igen

Nu vaknade hon igen och bara skrek.. Men jag kom på vad det var till slut. Hon var varm! Mamma sa att hon trodde Celine frös, det var därför hon skrek. Men hon var asvarm när jag tog av henne byxorna och kände på henne!
Så nu ligger hon i babysittern och hickar och pratar med bara body och strumpor! (Hon är väldigt kall om fötterna nämligen).

Precis nu började hon skrika igen..

* Moj moj*

Fy och usch och blä säger jag bara!

Det nya året började inte bra! Hämtade ju Alex och CO. Sen när jag kom hem så vaknade Celine och jag matade henne, det var dags för det. Men hon somnade inte sen, hon bara skrek typ! Hon vaknade varje timme och skulle ha mat! Vid tio i sju fick jag ringa mamma och fråga vad som var fel, då sa hon att hon hade ont i magen och att hon absolut inte skulle ha mer mat! Så jag gav henne ingen mer mat, men gud va hemsk jag kände mig när hon bara skrek!

Till slut fick mamma komma och hjälpa oss för varken jag eller Kent klarade av henne. Kent visste inte vad han skulle göra och jag var helt knäckt på grund utav att hon skrek tills hon kiknade.. Sen när mamma kom så tog hon hand om henne så jag fick sova lite. Allting blev ju liksom bara värre av att jag inte fått sova ordentligt.. Sen så kom mamma in och väckte mig för då skulle hon få lite att äta. Mamma hade försökt mata henne lite med ersättning men hon bara spydde upp det.

Så jag matade henne och mamma tog ut henne igen och rapade henne och så. Sen kom hon in och la henne i spjälsängen, men hon vaknade ganska snart.. Sen så var jag inte riktigt med, men antingen så tog mamma eller Kent upp henne och la henne i babysittern ute i vardagsrummet så jag fick sova ännu en stund. Sen tänkte Kent, som inte heller fått sova på hela natten, att han skulle få sova lite han med, så han ställde in henne i sovrummet så la han sig i soffan.

Hon vaknade efter en stund igen och bara skrek, så då fick mamma och pappa komma och hämta oss för jag kände mig ensam och visste inte vart jag skulle ta vägen riktigt. Mina känslor bara flög omkring och jag var nära på att ge upp.. Så dom kom och hjälpte mig med Celine och satte henne i deras bil och åkte och köpte MiniFom. Droppar för kolik eller nått. Så tog jag brorsans bil och hämtade Alex och Sanna så åkte vi och handlade lite och sen hem till mamma och pappa.

När jag kom dit så frågade jag om hon hade varit lugn, och pappa sa att dom hade funderat på om hon levde! Haha. Så hon hade inte sagt ett ljud. Dom hade inte vågat ta av henne ytterkläderna heller, när hon väl sov liksom så var det onödigt att väcka henne. Hon hade ju vaknat av sig själv om det blev för varmt. Där satte vi oss alla och tittade på Wall-E. Så söt var den!

Jag somnade när det bara var en liten stund kvar av filmen. Och när jag vaknade var mina bröst så spända och jag hade läckt som ett såll! Så vi fick väcka henne så hon kunde äta lite för jag hade så fruktansvärt ont! Men hon ville inte ha så mycket så jag fick ställa mig och hand mjölka tuttarna. Sen så satte vi oss och åt, och hon hade somnat. Igen. Inte mig emot dock.

Efter maten så fick hon lite mer mat för hon hade vaknat. Så jag ammade henne och sen så somnade hon igen och jag la mig i soffan och sov för jag hade (och har) sån fruktansvärd huvudvärk. Vaknade igen och hade fortfarande ont i huvudet. Men åkte hemåt iallafall så kom älsklingen ut och vi åkte och köpte en pizza åt han imed att han inte ätit på hela dagen.

Det var väl ungefär min dag. Ska väcka Celine om en halvtimme ungefär och mata henne så sover hon (förhoppningsvis) gott sen några timmar!!

* Moj moj *

Design

Vad tycker ni om designen förresten?? Ge gärna ris och ros.

* Moj moj *

Nytt år nu!

Nu är det nytt år! Så gott nytt år till er alla! Även grattis till Robin Saveforsoch hans syster Camilla som blir 21 idag!

Vaknade alldeles lagom till tolvslaget, tio i vaknade jag och matade Celine, sen gick jag upp och gick ut på balkongen med älsklingen och tittade på raketerna! Jag tycker alltid det är lite läskigt med raketer, tycker inte om att det smäller. Jag tycker ju inte om åska heller.

Ska hämta Alex, Sanna, H-K, Emma och Iito om en halvtimma också. Så ska gå och klä på mig och sen byta blöja på Celine för det luktar bajs och det är ju inte så mysigt kanske att sova i en bajsig blöja.. Hon blir förresten en vecka gammal idag!

* Moj moj *


RSS 2.0